Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 520 / 18 / 0
Kuuuurwa skad wziac morfine w netherlandsach apteczna?
  • 1293 / 20 / 0
WESOŁYCH ŚWIĄD
poszukaj w wątku odpowiednim do tematów zagramanicznych Thomerku
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 235 / 4 / 0
Braliscie LSD w ciągu na morfinie lub macie doświadczenie z tym miksem? Mialabym parę pytań do osoby, ktora coś o tym wie.

1. Nie jest to niebiezpieczne (głównie chodzi mi o depresję układu oddechowegol, ale jeśli grozi mi coś innego to też proszę o info?
2. Nie będzie chciało mi się rzygac? (czasem na dużych dawkach majki jest mi trochę niedobrze, za to na kwas nie reagowałam mdlosciami,ale mojej kolezance bylo niedobrze)
3. Myslalam o strzale kiedy LSD będzie wchodzić. Pewnie najlepiej byłoby na peaku, ale podejrzewam ze wtedy już nie bede wstanie obsługiwać się igłą.
4. Czy w razie bad tripa moge wziąć słabe benzo?
5. Może w ogóle lepiej strzelić całkiem przed kwasem?
  • 2372 / 317 / 0
Ja kiedyś wrzuciłem 2 kawśniaki na skręcie po helu. Bałem się, że kwaśny może mi spotęgować chujowe samopoczucie albo że wkręce sobie sam jakieś bolączki, szczególnie, że nie wrzucałem LSD z dobre 15 lat, więc prawie jak swieżak w tym temacie, ale bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie faza. Skreta jakby ktoś ręką odjał, nic się niebezpiecznego nie działo.... no może oprócz wyjebanych w kosmos historii we własnej głowie, w której doświadczałem własnej serii odcinków "Katastrofa w przestworzach" :)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 12800 / 2488 / 0
Nigdy nie przyszłoby mi do głowy, bo mieszać ze sobą morfinę i LSD. Daj znać, jak było : )
  • 1931 / 318 / 0
będzie słabo psychodelicznie, a bardzo 'trzeźwo'. Tyle z własnego doświadczenia mogę powiedzieć (np. w moim wypadku 200mg morfiny i +/- 500ug LSD iv).

Opiaty osłabiają psychodele, żadne benzo nie będzie potrzebne.
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 235 / 4 / 0
24 grudnia 2017jezus_chytrus pisze:
... Daj znać, jak było : )
To była mała dawka kwasu bo 100 uq, a ja kiedyś brałam tylko raz i było to wtedy 180 uq, więc ciężko mi ocenić jak mocno M osłabiła mi psychodele. Ciągle mi sie wydawalo ze jeszcze sie rozkręci, ale moja współpodróżniczka, miała mocniejszą fazę więc to chyba najlepszy wyznacznik. Później zapaliłam jeszcze mj i wtedy dopiero cała psychodela się pojawiła, mj całkiem przebiła majkę. W każdym razie majkę puknełam w końcu prawie na peaku LSD dlatego że jak mówiłam była to na tyle mała dawka ze było to możliwe, a po drugie ja bałam się tego dlatego że pukanie po mj jest dla mnie bardzo trudne i na początku w ogóle mi to nie wychodziło. Z kwasem było zupełnie inaczej. Czułam sie cały czas na siłach żeby bawić się w iv (po ziole raz ze mi sie ręce trzęsły a dwa że się bałam i byłam przekonana że mi nie wyjdzie) i psychivcznie i fizycznie. Może gdyby to była większa dawka byłoby to trudniejsze, choćby przez wizuale, ale tak to sppkojnie sobie poradziłam. Tylko sam wjazd po kwasie nie był dla mnie niczym szczególnym. Po mj kocham wjazd, jest spotęgowany i taki hmm nieznany? Ale tak jak mówię może to być też wina małej dawki kwasu. Później już bylo normalnie -uwzględniając dawkę i jej osłabienie. Nieczułam synergii tych substancji no i majka osłabiła psychodelę, do czasu zapalenia zioła. Reasumując, nie polecam tego miksu, chyba że na dużej dawce kartonu, ale też pewna nie jestem czy to na sens, albo dopalając mj, ale ja np nie lubię od razu psuć kwasu działaniem zioła, lubię zapalić dopiero gdy już schodzi.
  • 2 / / 0
Boże szkoda że nie mam dostępu do M. Czytam wasze odpowiedzi i ślinka aż leci.
Może kiedyś uda się posmakować a pakować się w wyszukane analogi fenta nie mam zamiaru. Chociaż fentanyl pod językiem w plastry fajnie zadziałał
  • 84 / 6 / 0
Prezent na święta dotarł z małym opóźnieniem, ale jest. Seta przyjęta, aczkolwiek robiona dosyć na szybko, bez grzania i zalewania-ściągania dwukrotnego, gdyż miałem mało prywatności i jakieś straty tam były, ale jest spoko. Na dniach musze odwiedzić @Tracerek i jakieś acetylowanko przeprowadzić, zwiększenie wydajności zawsze spoko. Świetne uczucie, gdy Twój kontakt pewniak wraca do gry... :-D
alkohol, heroina, kokaina.
  • 235 / 4 / 0
28 grudnia 2017idynamite pisze:
Boże szkoda że nie mam dostępu do M. Czytam wasze odpowiedzi i ślinka aż leci.
Może kiedyś uda się posmakować a pakować się w wyszukane analogi fenta nie mam zamiaru. Chociaż fentanyl pod językiem w plastry fajnie zadziałał
morfina wcale nie jest taka wspaniała jak Ci się wydaje, serio. Dla mnie nawet pierwsze razy nie były niczym szczególnym. Jedynie duże dawki dawały w miarę zadowalający efekt. Po dłuższym ćpani już w ogóle prócz wjazdy nie ma nic fajnego. Szczerze Ci powiem, że zawsze o wiele bardziej podobał mi się haj na makach. Raz dało się trzymać jakichś określonych dawek i odstępów czasowych a dwa na prawdę dawał mi o wiele lepsze efekty. Gdyby można było brać mak iv w jakiś w miary normalny sposób do przerobienia, to nawet 5 minut bym się nie zastanawiała i wyjebałabym morfinę do śmieci.
Nie wiem co bierzesz, ale zatanów się 10 razy czy na pewno jest warto próbować Majki. Weź pod uwagę to, że w większości wypowiadają się tu osoby , które są wjebane w morfina i często mówią wymieniają więcej zalet niż w rzeczywistości ma. Serio, gra nie warta świeczki.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.