Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1916 / 335 / 2
Przecież już napisał skromny akapit (pominięty) gdzie polecił DHC,

NIE MA LEPSZEGO PRZESKOKU ZE ZWYKŁEJ kody NIŻ DHC. Jedyna kwestia to źródło zdobycia. A już próbowałem wszelakich alternatyw z nisko-średnich drabinek mając dość kody po n latach, nawet benzo się przewinęło (i odfrunęło), DHC to strzał w 10.

Jest to przekroczenie pewnej granicy, ale na pewno lepsze niż majka i to jeszcze iv.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 318 / 48 / 0
09 grudnia 2017Friedrich pisze:
Próbował ktoś kołować morfinę od... weterynarza? Jakbym symulował jakieś bóle kręgosłupa, to co najwyżej dostałbym tramal. Może bajeczka o zdychającym na raka psie coś by podziałała.
Rozjebała mnie wizja kupowania majki na reckę weterynaryjną pod pretekstem psa zdychającego na raka, najlepiej jeszcze z refundacją 90%. %-D Wet ma możliwość wypisania recki na jedynie wybrane leki. A już na pewno nie na te rpw. Tym bardziej na wirtualnego psa, na wirtualnego psa można dostać co najwyżej alprę w najmniejszym opakowaniu albo tabletki na robaki.
09 grudnia 2017Friedrich pisze:
anyway, jak into kołowanie DHC (metodą legalną, od lekarza)
Tak jak pisał GG, temat przewałkowany wielokrotnie. Ale tak w jednym zdaniu: Jak chcesz to zrobić w miarę legalnie (bo ogarnianie leków do celów rekreacyjnych zasadniczo legalne nie jest), nie masz znajomka lekarza, ani udokumentowanego stanu (faktycznego lub nie) w związku z którym wypisanie ci recki było by w pełni zasadne, to zostaje ci abonament w Luxmedzie, dojrzały, budzący zaufanie wygląd i dobra bajera. Szczególnie te dwa ostatnie bywają atutami bardzo cennymi w całym procederze, nie zależnie od tego co chcesz i jaki sposób. ;-)
  • 265 / 19 / 0
Dzięki za protipy - kołowanie DHC jak i mst/sevredolu ze słynnego portalu ogłoszeniowego graniczy z cudem. 99% ogłoszeń to wyjebki (stąd pytania na temat legitnego ograniania tematu).

Cóż, zostało mi spamowanie f5 na portalu dla wyjebkowiczów - może się coś trafi.
  • 1628 / 199 / 0
10 grudnia 2017Friedrich pisze:
Cóż, zostało mi spamowanie f5 na portalu dla wyjebkowiczów - może się coś trafi.
A ja myślałem, że to poruszające się po tej stronie boty nabijają te 500 wyświetleń w godzinę na każdym ogłoszeniu. :-D

PS. Przesiadanie się z kody na mocniejsze opio czy to był mój najgorszy błąd w życiu. Lepiej przeżyć tygodniowego skręta i za dwa miechy napierdalać od nowa. Serio. ;-)
  • 1916 / 335 / 2
10 grudnia 2017artur019 pisze:
A ja myślałem, że to poruszające się po tej stronie boty nabijają te 500 wyświetleń w godzinę na każdym ogłoszeniu. :-D

PS. Przesiadanie się z kody na mocniejsze opio czy to był mój najgorszy błąd w życiu. Lepiej przeżyć tygodniowego skręta i za dwa miechy napierdalać od nowa. Serio. ;-)
Też tak myślałem dawno temu, po co w ogóle przeskakiwać na mocniejsze opio skoro można lecieć na kodzie a jak coś to przerwa i zbicie tolerki... oj wiele lat się tak bujałem, oby każdy kodziarz się najdłużej trzymał takiego systemu.

A na znanym portalu można kupić leki na zwykłą rp, ale nie jest to łatwe zadanie i trzeba szukać. Da się również coś zdziałać na prywatnej wizycie u lekarza jeśli ma się jakąś podkładkę, ja mam np. bliznę na ręce po złamaniu wiele lat temu i nastawianiu kości, trzeba było kroić rękę. Jest to dobra podkładka gdyż takie coś serio moze boleć, jako ciekawostkę powiem że mnie czasem kuje ale drugi łokieć ;-) więc wcale znowu aż tak nie ściemniam.

Polecam temat "co powiedzieć lekarzowi" w dziale opio, bardzo fajne rady i opisane wszystko. Dużo większy problem jest podczas zdobycia czegoś na rpw, tutaj nie mam prawie w ogóle doświadczenia, z drugiej strony też ponoć się da...

Trzeba kombinować, jak dopadnie ssanie to nagle głowa zacznie mocniej pracować...

Zdrowia, gl
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 265 / 19 / 0
10 grudnia 2017artur019 pisze:
Dziękuję za troskę. Skręta po kodzie jeszcze nie miałem. Staram się, aby ciągi trwały max 3-4 dni (po takim ciągu robię sobie min. 2 tygodniową przerwę). Nie twierdzę, że nie wjebię się w mocniejsze opio (niczego nie można być pewnym). Jak już wspominałem kilka razy wcześniej - chodzi o aspekt ekonomiczny i coraz słabsze doznania po kodzie. alkoholu nie pijam, stymulanty też odpadają (nie mój profil działania substancji) - opio i benzo są moimi targetami. Argumentu 'silnej woli' nie będę tutaj podnosił, bo pewnie wielu było takich tutaj przede mną. Pozdrawiam.
  • 8103 / 914 / 0
10 grudnia 2017jezus_chytrus pisze:
a morfina nadaje się właściwie tylko IV.
p.r. tez daje rade, no ale wiadomo najlepiej i.v.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1931 / 318 / 0
Skręta po kodzie jeszcze nie miałem. Staram się, aby ciągi trwały max 3-4 dni (po takim ciągu robię sobie min. 2 tygodniową przerwę).
Jeszcze %-D 3-4 dni to jeszcze nie ciąg :)
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 265 / 19 / 0
@GG Allin
W takim razie praktykuje tzw. 'odpowiedzialne' ćpanie już od kilku miesięcy (pomimo tego, że na brak gotówki nie narzekam).
  • 1509 / 223 / 0
26 listopada 2017GG Allin pisze:
14 listopada 2017Hexe pisze:
Napaliłam się na dzisiejsze objęcia Morfeusza. Wiem tylko, że muszę jeszcze "odbębnić swoje", czyli ostatnie zajęcia i jazzzda. Jedna tabletka 200 mg to przy mojej nikłej obecnie tolerancji wystarczy mi na dobre 6-8 razy. Kusi mnie też, żeby próbować coś z klonazepamem, ale nie wiem czy to nie będzie za silne, takie do przesady.
Ja tam nigdy nie lubiłem mieszać opiatów z benzo, bo nie wiem jak u Was - ale u mnie zwiększa tosedacje, (znacząco) kosztem euforii. A to dla euforii raczej zażywałem. (Tak samo zawsze unikałem zażywania antyhistamin, ale tu też dlatego że (jak sądze) mam analogiczną sytuacje z benzo + jakaś część mnie utożsamia swędzenie z euforią).
Często jadałam/pukałam majkę z małą ilością benzo, ale zazwyczaj były to roleczki, które są bez porównania słabsze od klonów, które potrafią mnie naprawdę srogo złożyć same w sobie. Koniec końców nie próbowałam tego miksu. Ostatecznie 1 mg klona, a po kilku godzinach jakiś mak albo jakąś majkę.
Edit: Czytam sobie po ponad miesiącu te pierdamony produkowane przez osobę, która za byle co daje karmę, jeśli tylko się połechcze jej ego i nadal aż mną telepie z kurwicy.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.