Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Wpadły mi w łapy dropsy w kształcie prostokąta, koloru różowego, przypominające karcianego AS'a.
Z przodu na środku litery AS, w rogach kolor - karo, natomiast z tylu jest przedziałka i o ile pamiętam (ponieważ nie mam ich przed sobą) znajduje się również coś w podobie tej charakterystycznej kratki, która zwykle widnieje z tyłu karty.
Zostały one nabyte w UK, dodam jeszcze, że niektóre są jaskrawo-różowe, a inne jakby wyblakłe.
Zapach jest jakby lekko słodkawy.
Ktoś, coś?
12 listopada 2017serotoninowy pisze:Dobre według mnie mają deklarowane 199,9.12 listopada 2017tesla156 pisze: Gold bar, na tyle 199.9 podkarpackie
Ktoś coś wie?
jadlem z nich tylko chupsy (ostatnia sesja 2 tygodnie wczesniej zjedzone 3 pomaranczowe mandale). chupsa wrzucilem wieksza polowe wiekszej polowy (XD), dorzucilem reszte wiekszej polowy po 30min i tyle juz wystarczylo na lekkie skakanie obrazu, ogolnie piekne nl krazki.
razem w te noc zjadlem 1 czupsa i 2/3 golda - tyle bylo mi az nadto (kto sledzi moje wpisy to wie ze wpierdalam jak cukiery)
@edit
to sa tez tylko spekulacje ale po takiej pizdzie jak mialem jestwm w stanie uwierzyc, ze czupsy maja 200mg a goldy co najmniej 180. nie wiem skąd to bo tylko piny na necie idzie znalezc ale jest nice find :)
10 listopada 2017zlotopolski pisze:supermeny jak najbardziej sa na PMA, nawet sam admin pilsreport o nich pisal i ostrzegal, ja rowniez po nich mialem nieprzyjmna przygode, nie polecam10 listopada 2017MyEvil pisze: Ktoś ma jakieś informacje na temat tych piguł? Nigdzie nie mogę znaleźć nic konkretnego, tłoczenia bardzo dokładne, wyglądają na porządnie wykonane. O tych supermanach panikę sieją, że niby na PMMA są.
[ external image ]
Chyba 4 strony temu jest mój opis niebieskich jak i różowych red bulli.
niebieskie Hello Kitty
wawa
miał ktoś? jakieś opinie?
Kolor: Pomarańczowy / Jasny pomarańczowy
Kształt: Krzywy prostokąt
Logo: Spongebob
Gdzie kupione: Trójmiasto
Kiedy kupione: 10.11.2017
Sposób przyjęcia: 1/2 + 1/2
Opis działania: Przed zarzuceniem zrobiony dobry podkład alkoholowy ale później musiałem już pić tylko wodę bo było dobrze. :D
Ocena działania: 5/10 - Jadłem już lepsze grochy.
Dodatkowe komentarze: Nie do końca jestem przekonany że była to czysta EMKA, byłem uwalony to wiadomo, ale to nie była ta "faza" z wyostrzeniem obrazu i fajnego odbierania muzyki, bardziej faza na gadanie i taka ciężka głowa + delikatne problemy ze spaniem.
[ external image ]
jadł ktoś?
15 listopada 2017szy369 pisze: Różowe Supreme, Kraków
jadł ktoś?
13 listopada 2017fragllino101 pisze: Siemanko
Wpadły mi w łapy dropsy w kształcie prostokąta, koloru różowego, przypominające karcianego AS'a.
Z przodu na środku litery AS, w rogach kolor - karo, natomiast z tylu jest przedziałka i o ile pamiętam (ponieważ nie mam ich przed sobą) znajduje się również coś w podobie tej charakterystycznej kratki, która zwykle widnieje z tyłu karty.
Różowe/czerwone Walter White - przyjmnie klepią, po 3 czas zapierdziela niesamowicie, ciężka głowa, bardziej na czill niz na imprezę, ot fajnie posiedzieć i pogadac o wszystkim. Potencjał rekreacyjny słaby. Wkręca sie po ponad godzinie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.