04 października 2017domino_jachas pisze: Zaloz cos z lisciem tej rosliny najlepiej koszulke to niebedziesz sie mogl odpedzic od czarnych...
U mnie widać masę cpunów, już wiem gdzie i kiedy mtd i buprę można kupić. Ale to dopiero w następną sobotę. A do tego czasu muszę jakoś przeżyć. We wtorek zaczynam robotę więc też kiepsko zapierdalać na magazynie 40km dziennie na skręcie:v
( @skandal, odezwij się!)
Jestem nowy na tym forum, ale widzę że dobrze trafiłem :-D :-D
Niedługo na stałe zamieszkam w Anglii, a dokładnie w Bristolu i szukam kontaktu z kimś zaufanym i sprawdzonym kto prowadzi ceremonie z ayahuascą, bufo Alvarius lub Kambo.
Ktoś, coś??
Z góry dzięki za jakiekolwiek info!
Pozdro dla szanownej społeczności!!
przeniesiono | czoug
03 sierpnia 2017p420 pisze: czy ~120 PLN (na ten moment ~25 funtów) za sztukę koksu o czystości około 50% to spoko cena w Anglii?
20Ł - press (20%)
40Ł - flake (60%)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.