Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1930 / 191 / 0
@tramalowysong, pregabalina w większych dawkach obniża próg drgawkowy. tramadol też obniża próg drgawkowy. Możesz dostać padaczki jeśli weźmiesz obie substancje w za wysokich dawkach. Dodatkowo występuje zwiększone ryzyko depresji oddechowej.
Take DXM and Be Happy
  • 327 / 68 / 0
Czyli jak wezmę sobie na lekki chill 100mg pregi i 100-150mg tramadolu to nic się nie stanie? Czy dorzucić diazepam w razie czego?
czas zwolnić
  • 8 / 1 / 0
Dla mnie najlepsze połączenie.
15 mg(noc) mirtazapina +50 mg tramal retard+ 0,5 alpry+ psychoterapia. Niesamowity napęd, rozumienie i analizowanie swojego zachowania(terapia) otwartość i komunikatywność, chęć do działania. Sporadycznie kawa lub sączenie Yerby powoduje turbodoładowanie:) czego od lat mi brakowało.

Zdaję sobi sprawę z pewnego wjebania się w trampka i alprę,ale synergiczne efekty tych substancji obecnie powodują w moim życiu że to wszystko ma sens i piękne barwy. Teraz dopiero rozumiem, w jakiej czrnej dupie kiedyś się znajdowałem(bezsens, brak chęci do czegokolwiek, negatywne nastawienie do innych)

To, że na mnie tak te substancje działają, nie oznacza, że innym też pomoże, odwrotnie-może zrobić niezłe kuku. Więc jak zawsze napiszę- proszę nie brać przykładu ze mnie.
  • 781 / 46 / 0
Tramal tak do 600mg u mnie ładnie się komponuje z neuroleptykami. Oczywiście poszedł klonik 2mg i nie radze mnie naśladować.
  • 11 / 3 / 0
Witam, jestem tu nowy także powitać wszystkich :) Chciałem zapytać czy bezpiecznie bedzie zarzucic 200mg Tramalu po nocy z meth? Jedna wrzutka meth około 100mg slabszego materialu o godzinie 23 dnia poprzedniego. Prawie 20 godzin przerwy miedzy 1 a 2 substancja. gały dalej wskazujące oraz czuje sie lekko wczorajszy jeszcze. Tolerka wysoka na tramal, w ciągu po 800mg teraz co dwa-trzy dni zarzucam 200-400mg. Obawiam sie słynnego ZS więc stąd moje pytanie. Ps szukałem lecz nic ciekawego sie nie dowiedzialem. Benzo niestety nie mam ale jak bedzie źle to może skołuje Pozdrawiam
  • 11 / 3 / 0
Dla potomnych - odczekalem 20h miedzy meth a trampkiem i zupelnie nic sie nie stało. Faza po trampku 300mg jakaś bardziej stymulująca była 🤔 benzo nie wrzucałem skoro nic sie nie działo. Pozdrawiam administracje za ultra szybkie zatwierdzanie postow 😂 Moje posty do scalenia, nie wiem gdzie tu jest edycja posta a nafazowalem sie jak księzyc i nie bede szukał.
  • 1 / / 0
bupropion w formie XR od kilku miesięcy. Dodatkowo do seksu 200 mg Tramalu tak ze 2-3 x na tydzień. Od pół roku nic w nos, nic w płuco, i niczego innego nie jadłem. W sobotę i niedzielę walnąłem po 200 mg modafinilu (lekko nie miłe, trochę puste wysterowanie). Dzisiaj tj wtorek wieczór 200 mg trampka przed seksem i było spoko, ale z godzinę po seksie(łącznie 5 h od zażycia T.) Rozpoczęły się drgawki, tachykardia i nietolerancja ciepła mimo lodowatych rąk i stóp. Myślałem początkowo, że to jakiś napad paniki, ale w końcu zaczynałem nie móc chodzić bo tak mnie trzepało. 4 mg clona po jakiejś 0,5 h przełamało objawy I pozostało tylko uczucie dużego spięcia wszystkich mięśni.
Czy ktoś może miał podobnie z Modą w jakichś Miksach?
  • 264 / 2 / 0
Witam, chciałem spróbować kombinacji tramadol retard, DHC i alprazolamu. Mam średnią tolerancje na opio i zerową na benzo. Próbował ktoś podobnego połączenia? Wrzucać wszystko na raz czy w jakieś kolejności? Myślałem o dawce 300 trampka 180 DHC i 0,5 alpry. Wiem ze to benzo nie jest przeciwdrgawkowe ale czy wspomoże chociaż trochę?
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 8 / 1 / 0
Jeśli chodzi o szybkie załadowanie trama, mam taki oto sposób:
100 mg rozgniatam w szklance metalowym rozgniataczem(ważne, aby powierzchnia styku metalu i piguły była płaska)
na pył, następnie zalewam gorącą wodą, tak ok 1/4 szklanki, następnie energicznie mieszam ok. 1 minuty i siup do żołądka:)
Naprawdę szybko wchodzi, dla mnie to lepszy sposób niż rozgnieciona tabletka popita wodą.
Ot, taka ciekawostka.
  • 1 / / 0
Pierwszy mix
Nieprzeczytany post autor: Pietras00 »
Witam. Chciałbym spróbować 1 raz mixu tramy + koda + DXM. Jako DXM chciałem wziąść gripex ale nie wiem czy to dobry pomysł. Tramy już jadłem wielokrotnie więc to mniej więcej wiem ile brać. Ale jak z resztą? Nie chodzi mi o skleszczenie tylko fajna banie :). Jak to może pomóc to dodam że ważę 73kg i mam normalna dietę.
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.