ODPOWIEDZ
  • 920 / 163 / 0
Piguły.
Ale to czyste sprasowane MDA. Mini piguleczki. Jak 2cb czy czyste MDMA od niego.
  • 496 / 149 / 0
i to jest w sumie fajne, że jego piguły są bez (lub w przypadku 2cb z małą ilością) wypełniacza. Skoro piguły są po 100mg to po rozkruszeniu co zrobiłeś z tymi pozostałymi 30 mg?

Jak pierwszy raz brałem MDMA to miałem jeszcze od innego dostawcy kilka piguł i najpierw tamte wzięliśmy po jednej, a potem jedną z innego źródła i jedną od niego chcieliśmy rozkruszyć żeby mieć na dorzutkę sniffem. Wtedy zauważyłem, że Mango mocniej zbija piguły niż inni przez co są twardsze. Nie wiem czy to ma wpływ na to jak szybko wchodzi, ale w sumie wątpię.
  • 920 / 163 / 0
Resztę schowałem na następny raz.
Szkoda było wyrzucać heheheheheh
  • 496 / 149 / 0
No tylko takie już skruszone bardziej kusi by zużyć, z drugiej strony MDA to po części psychodelik więc może też dawać takie nasycenie że nie ma się przez jakiś czas ochoty na więcej. Ja w sumie też mam schowane skruszone pół piguły 2C-B od Mango i po prostu nie miałem już ochoty na kolejną dorzutkę w ostatnich dniach. Jak wygląda to po MDA? Masz dziś ochotę na używki czy chwilowo przerwa?
  • 920 / 163 / 0
Było dziś wsparcie kokainowe bo ledwo żyłem a plany na dziś ambitne.
Ogólnie dzisiejsze samopoczucie to efekt tygodnia z zarwanym snem.
Ale czułem się słabo.
Teraz już odzylem. Podjadłem owoców i wróciły siły witalne.
  • 7 / 1 / 0
Siema mam 150mg MDA i mam pytanie wszystko zjesc na raz czy lepiej bedzie nosem podzielic na 2 lajny i skonsumowac w 2 rozne dni?
  • 920 / 163 / 0
Na raz najpierw setka doustnie potem poprawka kinolem po 4h od wrzuty
  • 496 / 149 / 0
A jaki lepszy będzie s&s do zapoznania się z tą substancją? Samemu czy z kimś? Myślę o raczej spokojnym miejscu na test typu mieszkanie. 300mg byłoby wg tego co napisałeś wyżej idealne na to żeby zrobić sobie tripa w dwie osoby.
  • 509 / 195 / 1
Z kimś,samemu nuda zapewne.Ciągnąć będzie do ludzi,gadki,rozgadania się, bliskości jak to po empatogenach.
A i zalecam oral,sniff to strata materiału.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 371 / 52 / 0
@lack 150... zacznij od tego ile ważysz bo jak ok 70g to prawidłowa wartość na dziendobry to ok 120 do 170 :)
Wiec albo sobie dokup albo weź na raz.
Cogito ergo sum
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.