Jak pierwszy raz brałem MDMA to miałem jeszcze od innego dostawcy kilka piguł i najpierw tamte wzięliśmy po jednej, a potem jedną z innego źródła i jedną od niego chcieliśmy rozkruszyć żeby mieć na dorzutkę sniffem. Wtedy zauważyłem, że Mango mocniej zbija piguły niż inni przez co są twardsze. Nie wiem czy to ma wpływ na to jak szybko wchodzi, ale w sumie wątpię.
Szkoda było wyrzucać heheheheheh
Ogólnie dzisiejsze samopoczucie to efekt tygodnia z zarwanym snem.
Ale czułem się słabo.
Teraz już odzylem. Podjadłem owoców i wróciły siły witalne.
A i zalecam oral,sniff to strata materiału.
Wiec albo sobie dokup albo weź na raz.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.