Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 191 / 8 / 0
Ja z pvp narazie robie przerwe, straszne schizy po tym sie lapie. Raz na 2-3 tyg mozna 20mg wrzucic...
Pop X and we doubled up the dossage :diabolic:
  • 934 / 12 / 0
probowal ktos waporyzowac ten gruby krysztal? mam teraz oba wlasnie i puder standardowo z foli sie pali, za to ten krysztal (sproszkowalem go) wyglada jak by duzo nizszej temperatury wymagal, zblizenie zapalniczki na podobna odleglosc w przypadku pudru ledwo go delikatnie rozpuszczac zaczyna, krysztal w tym samym momencie i to w ulamku sekundy z prochu ostro sie gotuje, wydziela sie przy tym niewielka ilosc dymu, a po szybkim zabraniu ognia, nie zostaje caly tylko rozlany material jak w prochu, a wyglada jak by wiekszosc wyparowala przy czym dymu/pary niewiele i spalony tez nie bardzo na foli widac??
  • 1521 / 73 / 0
Folia to chuj, z żarówki spróbój.
tekst powyżej =/= prawda
  • 992 / 25 / 0
Co do mieszania tego z opiatami to bym BARDZO uważał. alfa poraża mięsień przepony co w połączeniu z opiatem (tym bardziej z OPIOIDEM!) może grozić uduszeniem się.
  • 2012 / 84 / 0
No opio + alfa to jest kurwa mac orgazmiczne combo, najlepiej fentanylu zajebac taka dawke znieczulajaco/usypiającą, i zajarac alfe. Ostatnio tak jak zem sie zajebal to godzine siedzialem bez ruchu tak mi bylo wspaniale :diabolic:
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1425 / 80 / 0
Wildzen pisze:
Alfa poraża mięsień przepony co w połączeniu z opiatem (tym bardziej z OPIOIDEM!) może grozić uduszeniem się.
Zgadzam się z powyższym. Jak się przesadzi to cieżko złapać oddech, a pierwszym objawem takiego niedotlenienia jest stroboskop (jasne błyski) po powiekami. Można udusić się bez powieszenia, zadławiania i utopienia, a z alfą we krwi.
  • 3206 / 176 / 0
Satif pisze:
Jebłem teraz, napisz że z zaczadzenia od razu.
Ale to prawda. Na wejściu palonego a-PVP ciężko mi było złapać oddech, już nie z samej euforii...
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 181 / 0
Ja swojego czasu zbyt duzo zjaralem na raz, zerwalo mi film na ulamek sekundy i jebnalem na podloge. Niedotlenienie.
  • 1521 / 73 / 0
Ja bym raczej obstawiał bardzo agresywne oddziaływanie tego związku na organizm, palę kupę czasu i ani MDPV, ani kannabinoidy ani nic innego przyjmowanego poprzez palenie nie wywoływało takich efektów, zastanówcie się czy warto w siebie wrzucać psychozogenne kardio-neurotoksyczne gówno by poczuć się inaczej niż trzeźwo, IMO pentedron pod tym względem przegina pałkę a co dopiero alfa.
tekst powyżej =/= prawda
  • 3898 / 238 / 13
Ja myślałem, że chodzi o dobrą fazę - dobrą zabawę, a nie, żeby poczuć się inaczej (w przypadku alfa - hujowiej)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.