Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Twój ulubiony narkotyk
marihuana
273
31%
ecstasy
98
11%
amfetamina
76
9%
Grzyby
57
7%
LSD
67
8%
DXM
44
5%
salvia divinorum
13
1%
kokaina
37
4%
heroina
52
6%
Inny
151
17%

Liczba głosów: 868

ODPOWIEDZ
  • 1223 / 487 / 0
bo ty masz wszystkie ulubione :tabletki: :strzykawka: :nos: :kreska: :wino: :ghb: %-D,a ta lista w ankiecie trochę za krótka,brakuje mi kilku pozycji.
  • 779 / 180 / 0
Zaznaczyłem DXM ale generalnie to każdy narkotyk jest moim ulubionym, z tym że jedne toleruje gorzej inne lepiej. Np stymulanty (pewnie przez ADD) nie dają mi tego czego potrzebuje a psychodeliki (grzyby) nie ujawniają swojej całej mocy nie wiedzieć czemu.
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 226 / 20 / 0
Dobrej jakości koka jest według mnie lepsza minimum x100 niż wszystko inne, MDMA miejsce drugie ale trzeba robić przerwy i ja je robię, później dobry keton. feta jest przechujowa, nienawidzę!

Opiatów nigdy nie brałem na szczęście, po benzo naodpierdalalem na początku mojej przygody za dużo(mix z alko) i odrazu odpuściłem sobie, mj kończę zazwyczaj z głowa w kiblu(tylko ja tak mam?) plus krzywe fazy i leki wiec dziękuje, nie pale.
alkohol jest dobry ale nie mam umiaru i zdarza mi się później szaleć, dlatego uważam, używam zamiast benzo żeby zasnąć po koksie
  • 1 / / 0
LSD, 2-CB, MDMA <33
  • 516 / 111 / 7
  • 4 / 2 / 0
mj Całym serduszkiem.Ale tylko jeśli pali się z przerwami.
Uwaga! Użytkownik istniejealbonie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2392 / 663 / 0
Majka
  • 180 / 11 / 0
:liść: weed numer 1 jak dla mnie patrzac na efekty i ogól
2 moze alko
  • 1067 / 206 / 0
Jeśli chodzi o składnik diety, do aplikowania codziennie, aktualnie- brown.
Ulubiony raz na rok -kwas, grzyby.
Ulubione wejście to konkretny sort 3mmc iv.
Ulubiony podkład do wszystkich piwo.
Ale najbardziej to ja lubie orać pole.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 8 / 1 / 0
-MDMA
-zioło
-koks
Uwaga! Użytkownik aligatorAMIGO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.