Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1329 / 58 / 0
Jecie niewielką dawkę, przy której nie powinniście się niczym schizować. Warto wbić sobie do głowy, że bierzecie psychodelik, który może zakrzywić odbieraną rzeczywistość (nie tylko wizualnie), ale po upływie 6-8h wrócicie do trzeźwości. Więc nie ma się czego bać. W razie czego zażycie benzodiazepin wyłączy badtripa i uspokoi. Polanie GBLa też powinno pomóc.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 340 / 4 / 0
Pytanie pewnie wielokrotnie zadawane, ale zapytam ponownie

Jakby się pochytało świeże grzyby to żeby przetrzymały 2 miechy to co najlepiej z nimi zrobić, żeby nie straciły na mocy, ususzyć, czy może zamrozić? chodzi o łysice, ale pewnie do każdych grzybów to pytanie pasuje
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 1329 / 58 / 0
Normalnie można ususzyć, wtedy ich działanie będzie trochę słabsze, ale będą mogły leżeć bardzo długo. Kładziesz na gazecie i zostawiasz na 3-4 dni, potem możesz przechowywać w dowolnych warunkach. Ktoś też pisał o utopieniu łysic w miodzie, wtedy ponoć nie tracą mocy.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 5 / / 0
Przed hibernacją grzybów warto zastanowić się czy przypadkiem miód się nie skrystalizuje do czasu wyciągnięcia zbiorów.
  • 569 / 19 / 0
Jarekjurek chuj tam z faza, a jak mi poryje banie i będę mieć efekty uboczne, podobno można mieć nawrót fazy po roku(tzw flashback(dużo osób mówi ze czegoś takiego nie ma)) ale jak coś takiego złapie... :/
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 372 / 951
Palisz, zdaje się, mj? Ona ryje zdecydowanie bardziej.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 1329 / 58 / 0
Jadłem grzyby sporo razy i nigdy nie uświadczyłem 'porycia bani', żadna znajoma mi osoba też. Najgorsza rzecz o jakiej słyszałem to zła wkręta i kilka godzin ciężkich dla psychiki, ale później zawsze był powrót do trzeźwości i wszystko było w porządku. Tylko ludzie którym to się zdarzało zwykle nie tykali więcej grzybów. Flashbacka też nigdy nie miałem. Wiadomo, że używki nigdy nie są w pełni bezpieczne, ale jeśli tak boisz się możliwych efektów ubocznych, to po prostu sobie odpuść.
  • 1081 / 32 / 0
jak to mozliwe ze 2g wlasno-wyhodowanych Cubensisow nie spowodowalo zadnych wizuali oprocz wyostrzenia kolorow ? :D
  • 569 / 19 / 0
Narazie sobie odpuszczę, ostatnio miałem schizy(dość mocne przywidzenie) to pierdole taka zabawę...

A poza tym nie chce w sobie nic zmieniać, lubię swoje myślenie, dziwactwa, nawyki, wady i zalety... itd.

Ponoć psychodeliki zmieniają myślenie...

Wiec chce sobą pozostać do końca

Dziękuję wszystkim za rady, może kiedyś mi się przydadzą? Kto wie?(wielkie oczy)
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
Zmiany w myśleniu i poglądach po psychodelikach przeważnie są pozytywne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).