Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1181 / 43
Taa wypisze na pewno. Chyba skierowanie na odwyk. Dlatego po lekarzach nie chodzę.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 295 / 59 / 0
do 150 klon w dużym mieście ok. pamietam czasy jak Rivotril latał po 40pln ale to ponad 5 lat temu
  • 2534 / 594 / 0
13 czerwca 2024london5 pisze:
140 PLN za 30 tabletek klonów dwujek. To dużo czy mało?
100 jeszcze ok. Więcej to jak dla mnie lipa.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
@Atro pewien vendor goni po 170pln więc 140pln to nie jest zła cena. Wiadomo że w aptece klony kosztują grosze ale na lewo już drogie.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Za ile mogę kupić 2mg alprazolamu na terenie Warszawy? Jestem estetą i najbardziej chodzi mi o te piękności w szklanym słoiku xd Pozdrawiam
  • 4894 / 853 / 0
W necie 650zl kosztuje słoik więc pewnie na mieście cena podobna będzie.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
A jaka będzie najtańsza opcja 2mg alprazolamu? Jeszcze na początku roku pamiętam, że brałem coś ok za 250 zł
  • 4894 / 853 / 0
W Polsce alprazolam 2mg jest tylko oryginalny Xanax, nie ma zamienników. Nie znam ceny na ulicy W-wa, podalem cenę pewnego v z clearnetu który oferuje słoik za 650pln.
  • 5 / / 0
A za ile kupię 1 mg alprazolamu już obojętnie w jakim opakowaniu? Chcę po prostu dowiedzieć jak to teraz cenowo wygląda i co się najbardziej opłaca. Przepraszam, że tak kręcę, ale już nie mogę doczekać się, żeby zacząć dzień od kawusi z dodatkiem alpry ;)
  • 2534 / 594 / 0
^ Dobra cena jakiegoś generyka 1mg 30tab to jak dla mnie stówka.

Ale ludzie teraz potrafią wymyślać pojebane ceny.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.