Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1941 / 256 / 0
22 lutego 2024davidoffffffffff pisze:
Czy 150 za opakowanie alpry 1 to ok cena?
120zł max !!! Za generyk
  • 91 / 4 / 0
Ile ludzie życzą sobie teraz za oxycodon i pregabaline 150 mg oraz clony
  • 2392 / 654 / 0
Oxy liść 80 - 250 / 300
Prega 150 paczka - 100 /150
klony 2mg paka - 100 /150
  • 88 / 7 / 0
Może coś mnie ominęło ale od kiedy prege sprzedają w podziemiu? xd i to jeszcze za tyle? :patrzy: Kupowałem ją niedawno (na legalu, z recką) za 18 ziko i to bez żadnej refundacji (150mgx56kaps) a jest to lek który jeśli nic się nie zmieniło od pół roku bo ta mam akurat od psychiatry to nadal dostaje się od rodzinnego z powodu „bo tak” i z brakiem dokumentacji %-D
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2392 / 654 / 0
Prega jest warta swojej ceny a nie każdemu chce się iść do Magika kminić na nią reckę.
  • 88 / 7 / 0
oczywiście że jest warta, nie mówię ze nie. dziwi mnie tylko ze kosztuje tyle samo co clon o ktorego już tak łatwo nie jest u magików na nfz
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2949 / 248 / 0
Po ile lata 10g marihuany (z wagi) dobrej jakości ?
I jak się ma taka cena do medycznej marihuany, przy założeniu, że jest ona używana sporadycznie (buch wieczorem albo weekendowo) gdzie koszt 10g to 500-700zł ?
  • 509 / 195 / 1
U mnie w mieście by wyszło pewnie 40/g przy dyszce.Zależy też od znajomości to oczywiste.Z ulicy znajomy ogarnął za bodajże 750 25 g dobrej mj czyli 30/g.Jakość ciężko mi do medyka porównać,bo nie pamiętam bym próbował.Niestety od gościa nie dostaniesz info o tym czy sativa,stężenia THC itd.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 199 / 31 / 0
za dyche to tak od 350 do 450
dawka czyni truciznę
  • 1 / / 0
W jakiej cenie MDMA jest taki mniej więcej przystępny?
ODPOWIEDZ
Newsy
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.