Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3199 / 387 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
400 mcg bez tolerki to nokaut. Przy znieczuleniu ogólnym do operacji podaje się 500. Myślę że przy ekstrakcji domowymi sposobami na szybko z 600 da się wyciągnąć koło 300 max. Jak były plastry z żelem to było prościej ale te bezżelowe trzymają fenta i nie chcą oddać.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Czyli wale z calosci, znaczy 600mcg. Dam znac dzisiaj jak poszlo.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
może uważaj lepiej? nie dociskaj tłoczka, zobacz co i jak i jak nie będzie za mocno to dowal resztę? Ja bym była ostrożna na Twoim miejscu. A może w przypadku fentasia taka forma ostrożności jest bezużyteczna?
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
jasne, że bezużyteczna, bo już będzie RIP hehehe
jak już naprawde oszaleje do końca to podam przepis jak wyciągnąć w 96% fenta z matryc adhezyjnych. tylko czy jakiś zakład pogrzebowy podpisze ze mną kontrakt?
RIP for all
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2009 przez oxan, łącznie zmieniany 1 raz.
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
To z ilu dawek 6x100mcg zrobic roztwor do podania iv? Z 300 mcg bedzie dobrze?
  • 182 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: gokiburi »
Czy kurwa wszystkie cpaki zatracaja instynkt samozachowawczy jak widza cpanie? Czy nie lepiej abys przeczytal watek od poczatku i sie dowiedzial ile, co, jak a nie napierdalal ile wlezie bo tyle masz? No offence kurwa, ale nawet ja nie cpajacy wiem, ze z szesciu plastrow to by byl kurwa raczej zgon. A tolerka na kode czy tramal to kurwa do fenta ma sie jak...
Ludzie, jak juz napierdalacie jakies wynalazki, to poczytajcie troche, zdobywajcie wiedze a nie "napierdalac... napierdalac... bo mam cos nowego i bedzie fajnie...."
Staram sie pisac poprawnie, bo trzeba szanowac nie tylko swoich rozmowcow ale i swoj jezyk.
Alkoholizm to powolanie!
  • 672 / 127 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
tak, z 300 bedzie ok, ewentualnie mozesz zrobic 2 shoty 150 w razie obaw ze za duzo. z reszta rzeczywiscie duzo tu opisane juz bylo, kilka stron wstecz i jest wszystko.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 467 / 4 / 0
Gargamel@
Zrob sobie 2 shoty po 300 albo najlepiej 3 po 200 i bedziesz dozucal proste ?? :-)
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 182 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: gokiburi »
Ja bym z tym dorzucaniem uwazal. I to bardzo. To nie kurwa bupra.
Staram sie pisac poprawnie, bo trzeba szanowac nie tylko swoich rozmowcow ale i swoj jezyk.
Alkoholizm to powolanie!
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
oxan pisze:
jasne, że bezużyteczna, bo już będzie RIP hehehe
jak już naprawde oszaleje do końca to podam przepis jak wyciągnąć w 96% fenta z matryc adhezyjnych. tylko czy jakiś zakład pogrzebowy podpisze ze mną kontrakt?
RIP for all
pisz oxasiu. ewolucja i tak zrobi swoje sasasa
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.