Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
jak już naprawde oszaleje do końca to podam przepis jak wyciągnąć w 96% fenta z matryc adhezyjnych. tylko czy jakiś zakład pogrzebowy podpisze ze mną kontrakt?
RIP for all
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Ludzie, jak juz napierdalacie jakies wynalazki, to poczytajcie troche, zdobywajcie wiedze a nie "napierdalac... napierdalac... bo mam cos nowego i bedzie fajnie...."
Alkoholizm to powolanie!
Zrob sobie 2 shoty po 300 albo najlepiej 3 po 200 i bedziesz dozucal proste ?? :-)
Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
Alkoholizm to powolanie!
oxan pisze: jasne, że bezużyteczna, bo już będzie RIP hehehe
jak już naprawde oszaleje do końca to podam przepis jak wyciągnąć w 96% fenta z matryc adhezyjnych. tylko czy jakiś zakład pogrzebowy podpisze ze mną kontrakt?
RIP for all
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.