Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Twój ulubiony narkotyk
marihuana
273
32%
ecstasy
98
11%
amfetamina
75
9%
Grzyby
57
7%
LSD
67
8%
DXM
44
5%
salvia divinorum
13
2%
kokaina
37
4%
heroina
52
6%
Inny
150
17%

Liczba głosów: 866

ODPOWIEDZ
  • 8103 / 909 / 0
MXE i DXM.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1211 / 616 / 0
Mógłbym robić jakieś rankingi lub opisywać preferencje w zależności od dnia czy sytuacji, ale myślę że jeżeli miałbym wybrać taki uniwersalny top 1 to chyba nic nie przebije mj.

Dobre na prawie każdą okazję, mało skutków ubocznych, fajnie się miksuje z depresantami. Najwięcej w życiu się wyćpałem właśnie zielska, mam z nim same miłe wspomnienia i to ono jest u mnie na szczycie podium.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 188 / 61 / 0
U mnie na pierwszym miejscu zdecydowanie króluje morfina. Na drugim oksykodon, a za nimi kodeina.
Poza opioidami to jak najbardziej metkat.
Benzodiazepiny stosuję rekreacyjne, ale nie lubuję się specjalnie w tej grupie, najlepsze dwa benzo jakie brałem pod względem działania to dla mnie estazolam i alprazolam.
  • 2 / 1 / 0
Jak dla mnie to marihuana,amfetamina,koks,piguły
  • 0 / / 0
GBL i 3mmc
  • 3460 / 732 / 9
Microdosing atropiny. Co za mistrzowski nootrop.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1180 / 399 / 0
obecnie kofeina i nikotyna
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1537 / 197 / 0
mefedron ( stare sorty ) - najlepsza bomba
alkohol
zioło ( jak jeszcze nie powodowało tachykardi i lęków )
  • 106 / 21 / 0
Na obecną chwilę zioło i grzybki
sama natura
  • 5803 / 1198 / 43
Zaznaczyłem w ankiecie : inny*.
Nic z tej listy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.