Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 17 / 6 / 0
Brałam morfinę po ok. 2-2,5h od wzięcia snifa 80 oxy (na która mam tolerke) i wzięłam tabletkę mst200 podzieliłam na 4 części i wzięłam sniffa polowy lajna ćwiartki, ale inne pytanie - gdybym dziwnie się czuła to mogę w razie czego jakieś 0,5 alpry wziąć na uspokojenie? chodzi tylko o to czy mała dawka benzo bylaby bezpieczna gdybym się dziwnie czuła
  • 3555 / 579 / 1
A co to znaczy że "bym się źle czuła"?
Jak byś zażywała stymulanty albo psychodeliki to alpra jak najbardziej spoko w razie czego ale jak przedobrzysz z opio to raczej kawę albo coś na wypadek gdy się zapomni oddychać...
Mi by się nic nie stało ale nie wiem jak Tobie. Zależy od tolerancji, wagi, stanu zdrowia itd.

A jak nie jesteś pewna działania dawki którą przyjmujesz to lepiej nie bierz albo idź tam małymi krokami. Lepiej być przygotowanym i unikać niespodzianek szczególnie jeśli chodzi o opio.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 111 / 11 / 0
Czy są jakieś opioidy 'bezpieczniejsze' do brania z benzo? Z tego co znalazłem to jedynie tianeptyna(choć nie wiem czy wszyscy uznają to za opioid), ze słabszych tramadol ale niby też bardzo niebezpieczny. W sumie nie wiem co myśleć bo to podobno najniebezpieczniejszy miks a z drugiej strony dużo ludzi wydaje się na tym jechać. Ewentualnie mógłbym spróbować z dzień dwa nie brać benzo ale pewnie długo bym nie wytrzymał bo jestem uzależniony ale nie sądzę by to wystarczyło by zmniejszyć ryzyko.
Uwaga! Użytkownik Trep nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 389 / 99 / 4
Pewnie da się znaleźć połączenia, które są trochę bezpieczniejsze od innych. Im słabszy opioid i słabsza benzodiazepina są stosowane tym mniejsze ryzyko, ale zasadniczo każda mieszanka benzo i opio, w dawkach powodujących odurzenie, stanowi zagrożenie dla życia. Można bardzo łatwo znaleźć ostrzeżenia dotyczące tego miksu, więc stosowanie go wydaje się szczególnie szokujące, ale oczywiście nie jest też tak że połączenie 1/100 dawek aktywnych zabija na miejscu. Ale z dwojga złego lepiej żeby użytkownicy bali się tego miksu za bardzo niż za mało. Ponadto wydaje mi się, że użytkownicy tego miksu często są uzależnieni od obu substancji. Przy tolerancji podbitej przez lata obu nałogów, ciężko jest przedawkować nawet biorąc dzikie i teoretycznie śmiertelne mieszanki.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 15 / 4 / 0
Od wczorajszego wieczoru około 2g 4cmc IV + teraz 300mg MST oralnie pokruszone na pył plus 6mg Xanaxu.

Tolerancja na opio - przy 200 MST było mocno, jak tylko wejdą pierwsze objawy przedawkowania opio to dzwonic po karetkę czy nie zawracać gitary i na początek jakaś zimna kąpiel?
  • 389 / 99 / 4
Jak sobie tylko nodduje albo coś bez sensu pierdoli pod nosem to spoko ale jak zaczyna robić się siny, opuchnięty, łapie oddech z trudem albo wgl padł i słabo czuć oddech/tętno to wiadomo - natychmiast karetka. Mimo, że to zawracanie dupy ratownikom, to lepiej chyba dostać opierdol od zespołu karetki niż mieć krew kogoś na rękach. Z samym sobą jest ciężej wyczuć gdzie jest granica, więc dobrze grzać w towarzystwie.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 425 / 50 / 0
Wypiłem wczoraj wieczorem PST z 800g maku z malutka tolerka na kode i cos tam kleplo, myślicie ze jak zarzucę dzisiaj 2mg alpry (normalnie muszę wziąć 4-6 żeby cokolwiek poczuć i 8-10 w celach rekreacyjnych) to coś poczuje z tych 2mg? Ewentualnie czy to wogole bezpieczne łączyć alpre z PST
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 12 / 0
02 lipca 2021NahoyCito pisze:
Eee chujowy ten miks. PST + klon w dawce około 1.5mg zabrał całą euforię :fuj:
Tez nie lubię połączenia benzo i opio.
  • 4 / / 0
Jak długo powinno się odczekać po zażyciu oksykodonu aby móc bezpiecznie wziąć alprazolam?
  • 917 / 235 / 0
Wczoraj ,jak codziennie wypilem 50ml syropu, wieczorkiem na lepsze spanie zjadłem sedam 3mg i spaliłem troszkę indyjki, i oglądałem sobie tv. Nagle wchodzi do pokoju moja żona, ja trzymam pilota w ręce, telewizor wyłączony a ja ostro komentuje jakiś film który oglądam ( niestety tylko w swojej głowie), żona stwierdziła ze powinienem się leczyć bo zaczyna się martwić o mój stan. Także nawiązując do tematu benzo i opio to niebezpieczny i dziwny miks, i przedewszystkim bardzo przypałowy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...