Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 382 / 7 / 0
Może to z tymi Retardami coś nie tak jest... Ja zarzuciłem z kapsułek i było git po zmieszaniu z kodą...
Teraz zamówiłem sobie jeden listek Poltramu 200, zobaczymy co to będzie hiehie :diabolic:
  • 30 / 1 / 0
na pierwszy raz działają nawet małe ilości, pamiętam, pierwszy raz i poszłam na rower, było bardzo miło, ale mdliło mnie. wróciłam do domu to stałam na podwórku schylona, głowa do dołu i chciało mi się rzygać ale nie rzygałam, po czym poszłam spać xd
  • 114 / 3 / 0
Nie wiem co wy w tym widzicie. Zostało mi tramadolu w kropelkach po zerwaniu więzadła i nawet nie wiedząc, że mam tak popularny narkotyk w szafce, natknąłem się na artykuły na HR. Postanowiłem wypróbować więc rozrobiłem sobie 120 kropelek= 300mg w soczku i wypiłem. Euforia na poziomie placebo a co jakiś czas przysypiałem na parę sekund. Lekkie odrealnienie i kompletny brak kreatywności.
  • 190 / 4 / 0
7 minut temu zarzuciłem zmiażdżone 200mg retard. 2 bitka ziela do tego. Czuję delikatny lus, płynięcie. Dodam jeszcze, że na codzień biorę wenlafaksynę, a teraz popijam alkoholem.
  • 284 / 4 / 0
tych retardów po 7min to Ty raczej nie czujesz a nawet na pewno ;s
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 452 / 2 / 0
Wkręcił sobie będąc upalonym. Na wenlafaksynie tramal w teorii powinien słabiej działać. Dodatkowo jest to mix o pewnym ryzyku zespołu serotoninowego.
  • 302 / 2 / 0
Mam poltram retard po 100 mg 2g i mam klony. Ile moge zarzucić na pierwszy raz ? wczoraj brałem 800 mg chyba i klona nic nie poczułem, dzisiaj 600 było lekkie ciepło przez 10 minut i dogryzłem jeszcze 100 mg, O co chodzi ?
  • 23 / 2 / 0
damian za pierwszym razem tez mialem tylko omdlenia ale juz po paru razach zajebiscie speedujace dzialanie :-D i walka z uzaleznieniem
...
  • 284 / 4 / 0
Rozpierdol w pył, szczególnie te retardy. Mi to pomagało, gdy trampek nie klepał wystarczająco. Szybsze wejście i usuwamy słowo "retard" częściowo. Poza tym chyba oczekujecie takiego fchuj opiatowego ujebania od trampka, a to taka euforyczna kodeina? nic szczególnego w każdym razie i nie odpływamy w krainę wiecznych marzeń. Przy moim nikłym doświadczeniu z opio, w porównaniu z niektórymi tutaj, stwierdzam, że trampek nie jest typowym opiatem i nie oczekujcie typowego ujebania opiatowego. :P
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 258 / 2 / 0
Dr Flave pisze:
Mam poltram retard po 100 mg 2g i mam klony. Ile moge zarzucić na pierwszy raz ? wczoraj brałem 800 mg chyba i klona nic nie poczułem, dzisiaj 600 było lekkie ciepło przez 10 minut i dogryzłem jeszcze 100 mg, O co chodzi ?

Dziwna sytuacja, jak widać zależy od człowieka.
Ile bierzesz tych klonów? Rozgryzasz tę tabletki (mam na myśli retardy)

Damn... ja pamiętam jak mnie pozamiatało po 400mg...
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji

Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.