Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
26 grudnia 2023Czoug pisze:Uprzejmie przypominam o bezwględnym zakazie handlu na forum.24 grudnia 2023Imakandi pisze: Drodzy użytkownicy, da się cokolwiek ogarnąć (może być też maja czy nawet oxy lub kompot) w Kielcach, Skarżysku-Kamiennej, Opocznie, Tomaszowie, Radomiu czy Koluszkach? Od biedy spytam nawet o Łódź, wiem że kiedyś dało się coś tam powinąć ale obecnie nie mam żadnego kontaktu.
W Radomiu nigdy nie było heroiny - zbyt specyficzne rejony ZDR i w ogóle, troche podobna sytuacja jak w Krakowie - prawilne mordeczki gonią brauniarzy ale kryształy rządzą. Nie znam nikogo kto by odważył sie wychylić z czymś takim…
Za to w Łodzi to trzeba być faktycznie ślepym żeby nie dostrzec wraków w centrum.
Źródło to lokalne kluby co grają w piłkę.
06 listopada 2023Maykell85 pisze: W Trójmieście a dokładnie w Gdańsku czy Gdyni jest normalnie Brown. Byłem na detoksie z gościem z Gdyni to mówił, że jest bez problemu. W Gdańsku również. Trzeba jednak widać znać odpowiednich ludzi. Jak nie jesteście typowymi ulicznikami lub nie macie takich znajomych to mieszkając całe życie w Warszawie, Wrocławiu czy Trójmieście nie załatwicie hery. Piszę o tych dwóch miastach i aglomeracji trójmiejskiej bo to 3 najbardziej brązowe tereny w Polsce.
Tak samo z kompotem. Ktoś powie, że nie ma. A ja znam ludzi w temacie i mam dostęp na Śląsku do bardzo dobrego kompotu a obecnie nawet w świętokrzyskiem bo się zadaję z (nie)odpowiednimi osobami. Zresztą złoty trójkąt pól makowych to był kiedyś Kraków-Kielce-Sandomierz.
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Tak Chorzów ;) wiem jestem też dość nie śmiała do obcych dlatego pytam tu mimo też obcych ;) ale może popytam jakiś starych grzejników jak spotkam bo przeważnie w godzinach i dniach których jestem to pusto albo 2 osoby na krzyż
17 stycznia 2024WRB pisze: @MASHA Jeżeli to Chorzów to wystarczy trochę "popytać" i załatwisz, to nie piwo że kupisz w sklepie, tylko trzeba się trochę postarać.
Dwa. Rynek zbytu u nas jest za mały w porówaniu do dużych stolic europejskich. Dla porównania szacowana liczba opiatowców : UK 300tys, DE 150tys, Polska 20-30tys.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.