30 marca 2022dash pisze:Kilka stron temu pisałeś, że pregaba zatrzymuje wodę w organizmie i człowiek puchnie to zapytałem czy tak samo jest w przypadku baklofenu. Odpowiedziałeś, że to zbyt ogólnie postawione pytanie xD30 marca 2022Pathfinder pisze: Spędziłem dwa czy trzy dni na baklofenie i tym razem w ogóle mi się nie podobało. Nie dość, że faza ogłupiająca, to jeszcze strasznie morda spuchnięta, jak po pregabalinie albo gorzej.
Pytanie z innej beczki, odróżniacie fazę na fenibucie od fazy baklo + pregabalina, czy raczej dla was to to samo?
Nie wierzę już, że to można usunąć. Kiedyś próbowałem wysokimi dawkami potasu (potas - antagonista sodu) i wydawało mi się, że działa, ale po kilku dniach już nie widziałem efektu, więc możliwe, że sobie wkręciłem. Podobnie było z radykalnym ograniczeniem soli, czyli unikaniem wszystkiego, co przetworzone. Testowałem też z desperacji ibuprofen - i nic.
Babska na przypałowych portalach urodowych kładą se na mordę torebki z szałwią, gdy mają kaca albo ciążę. Może ktoś się poświęci w imię nauki?
I jeszcze kiedyś zdawało mi się, że morda wygląda lepiej po treningach (podkręcony metabolizm+ utrata wody), ale nie daję żadnej gwarancji.
A poza tym benzo w wysokich dawkach też zatrzymuje u mnie wodę na mordzie. Po alprazolamie niemal od razu widać takie wygładzone rysy twarzy, a po wysokich dawkach diazepamu ryj mi konkretnie puchnie.
Obelżywy temat. Nie dość, że człowiek dźwiga tyle obciążeń psychicznych, to jeszcze podchodzi do lustra i bez powodu, z pizdy po prostu, zostaje wściekle zaatakowany kompletnie nieadekwatnym wizerunkiem jakiejś spasionej, odrażającej mordy.
@Pathfinder Tak to już jest, że to kumulacja jak w totku. Ile osób z depresją którzy jadą na wspomnianej pregabalinie, która z jednej strony pomaga, a z drugiej człowiek zamienia się w świnie. Tak samo np. mirtazapina, dodatkowo powoduje mega ssanie na słodkie.
pro tip: co do tych worów pod oczami polecam krem z arniką. Tani i skuteczny, choć wiadomo, jak ktoś leci na grubym ciągu to i żadne kremiki mu nie pomogą :D
Fenibut to była kiedyś dla mnie magia. Mógłbym przysiąc, że czułem wyrzut dopaminy, to było doświadczenie o wiele lepsze niż połączenie pregabaliny i baklofenu. Był poza tym bardziej imprezowy. Nie słyszałem, by ktoś miał nastrój weekendowy po nażarciu się pregabaliny, a fenibut miał takie coś, że chciało się wyjść do ludzi.
Co do kapcia po backlo czy fenibuta to fakt pijesz wode to odrazu wylejesz, ja wpadlem na pomysl zeby wpieprzac owoce i jest lepiej, jak by lepiej nawodniaja.
31 marca 2022Pathfinder pisze: Nie przypominam sobie, bym miał ulaną mordę po fenibucie. Jednak w okresie, gdy miewałem wielomiesięczne ciągi na nim, byłem znacznie zdrowszy, żylem dużo aktywniej. Za to świńska morda po baklofenie - tak, potwierdzam. I na reddit'cie też sporo osób o tym pisze.
Fenibut to była kiedyś dla mnie magia. Mógłbym przysiąc, że czułem wyrzut dopaminy, to było doświadczenie o wiele lepsze niż połączenie pregabaliny i baklofenu. Był poza tym bardziej imprezowy. Nie słyszałem, by ktoś miał nastrój weekendowy po nażarciu się pregabaliny, a fenibut miał takie coś, że chciało się wyjść do ludzi.
Bardzo rzadko nie robię researchu jeżeli nie mam pełnej wiedzy o substancji i tym razem to mnie zgubiło. Bo po godzinie dorzuciłem 30mg, i jeszcze po kolejnej 30mg (w międzyczasie mieląc dwójkę krzyżaka).
Jakież było moje zdziwienie gdy mój błędnik znalazł się chyba w dupie. A ja podczas rozmowy zasypiałem. Ta substancja jest abstrakcyjnie dziwna. Bo tylko po niej spałem na głowie (tors i nogi na łóżku, głowa na podłodze i ciężar oparty na niej), i ewidentnie czułem, że mam chęć jak ja to określiłem "wypierdalania się". Nawet jak już wiem, że bym się czegoś przytrzymał to wolałem się nie łapać i lecieć. Uroczyście przy tym rechocząc. Ostatecznie zerwało mi film. Obudziłem się leżąc na wznak pod łóżkiem, Gapiąc się w materac. XD
Też przyszedł mi pomysł na baklo iv. Ale pytanie: Czy coś takiego ma prawo istnieć? Sprawdzałem rozpuszczalność i w rozpuszczalnikach które toleruje ludzki organizm czyli woda i etanol (jeszcze można spróbować z roztworem NaCl) jest rozpuszczalny odpowiednio: Trudno i Bardzo trudno. Reszta to roztwory kwasów mineralnych (no słabo sobie roztwór hcl/h2so4 zapodawać) i wodorotlenki litowców).
Pytanie, da się?
Pierwsze testy wypadają ciekawie, wygląda na to że rzeczywiście działa to jak odtrutka na baklofen. Wrzuciłem dziś z rana jedną kapsułkę 50mg homo, a potem z ciekawości 70mg baklofenu i tak jak się można było spodziewać: baklofen nie działa. Nie ma podniesionego nastroju, motywacji, chęci do działania, właściwie czuje się względnie trzeźwo, trochę senność tylko łapie i tyle. Słoiczek baklo się już kończy więc myślę w weekend sprawdzę jak sobie poradzi z CT.
No i to się chyba ładuje do 4h cóż poczekam do 21 i się odpali
Jednorazowy wybryk, pamiętam że ostatnio też po 1 fazie miałem dość. No i nie chce męczyć receptorów GABA-a takimi wybrykami ale czasem można.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zdzojntempolak.png)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/poldrugs.jpg)
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/flysky.jpg)
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA
Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/lajza.jpg)
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków
Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/paczkomatdomeyki.jpg)
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"
Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.