Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 804 / 462 / 0
Faktycznie dzisiejsza mainstreamowa psychiatria ma wiele do zaoferowania swoim pacjentom. Albo zamulająco-kastrujące SSRI, albo słaby stymulant ktory prawie wcale nie działa na dopaminę jak bupropion.
Widząc tą szopkę zastanowiłbym się sto razy, czy gabinet kolejnego konowała to dobre miejsce dla twoich problemów.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 43 / 14 / 0
wszedlem 2 tyg temu na 300 wenli cos tam zaczeło działać ale dalej to nie jest to ile jeszcze czekac zanim dodam 75 a czy ktos z was stosował np 450 ?
  • 1668 / 269 / 0
@janeahonen ja bym zaczekał jeszcze te dwa tygodnie. Brałem wszystkie dawki wenlafaksyny aż do 525 mg. 450 mg dobrze wspominam, byłem bardziej żywy, mniej apatyczny. Ale sądzę że warto najpierw dłużej pobyć na standardowych dawkach zanim wjedzie się na więcej niż 375 mg.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.