11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Utrudniają zajęcie się czymkolwiek innym, poza tym w dużym stopniu nasilają lęk.
Powód: usunięto zbędny cytat
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Są niechciane.
Powód: usunięto zbędny cytat
chłopie, ciężko jest trafić w dobry lek od razu, na mnie trazodon wieczorem i fluoksetyna działała dobrze.
na nasilenia depresji okazyjnie jakiś diazepam, klonazepam, pod fluo alprazolam max 1 miesiąc aż się antydepresant skumuluje we krwi.
zmień lek i pamiętaj: to twój mózg robi sam sobie psikusa. znając te prawo nie łatwiej ci z tym wygrać? patrz na to z góry, rządź się samym sobą. wiem jak to jest mieć za niski poziom serotoniny w mózgownicy ale największą walkę stoczysz sam ze sobą w swojej łepetynie, leki jedynie pomogą.
depresja powoduje że się nie chce nawet o tym myśleć a najlepiej to się położyć i umrzeć.
głupia gospodarka hormonalna.
każdy lek może inaczej na każdego działać aczkolwiek w ulotkch masz wypisane s.uboczne do każdego preparatu.
usunięto niepotrzebny cytat - d5
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
hah zeby to bylo takie proste ze zaczynasz myslec inaczej i pyk nie ma depresji
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.