Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Twój ulubiony narkotyk
marihuana
273
32%
ecstasy
98
11%
amfetamina
75
9%
Grzyby
57
7%
LSD
67
8%
DXM
44
5%
salvia divinorum
13
2%
kokaina
37
4%
heroina
52
6%
Inny
150
17%

Liczba głosów: 866

ODPOWIEDZ
  • 24 / 4 / 0
Jak dla mnie to MDMA jest najlepsze.Czuje się po tym tak wychilowany i mam taki błogostan że szok.Ale próbowałem tylko kilka razy bo ciężko u mnie w tej 50 tysięcznej dziurze ogarnąć dobre pixy,pare razy się naciołem na pixy w których był jakiś syf i przestałem się w to bawić,ale myśle że jak poukładam sobie troche bałagan na strychu i jeszcze się w to pobawie ale z moimi skłónnościami do uzależnien to troche strach,żebym potem nie zaczął wpierdalać to jak draże :D
  • 5801 / 1197 / 43
alkohol i giebel.
Po tych dragach zmieniam się jakbym był kimś innym.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 80 / 8 / 0
Z tych co testowałem to najbardziej przepadam za DXM i marihuaną.
spazee :extasy:
  • 515 / 110 / 7
  • 187 / 23 / 0
Dobrze sie czujesz? To sie wyspij.
  • 7 / / 0
Qwalon.
  • 8103 / 909 / 0
24 lutego 2020london5 pisze:
Po tych dragach zmieniam się jakbym był kimś innym.

Ja mam tak po benzodiazepinach i tu pada głos na mój ulubiony narkotyk. :tabletki:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 213 / 45 / 0
GBL, MDMA, psychodeliki
  • 548 / 90 / 7
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 3 / 0
kokaina
Mix MDMA z 2C-B, to jaką wywołuje euforię oraz czucie muzyki jest poprostu nie do opisania <3
Dobrej jakości weed jaki człowiek staje sie kreatywny - sztuka
Blancior? Eee to nie klepie lepiej Bonio :-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.