Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2538 / 215 / 0
małyfiuterze i bokor - ja nie porównuje działania metkata do makiwary , czytajcie uważnie. tylko piszę że mi bardziej działanie kota odpoowiada .
  • 381 / 12 / 0
http://imageshack.us/photo/my-images/11 ... 53559.jpg/

Przepraszam za zasmiecanie, ale potrzebuje pomocy. Czy to dobry mak?
Z opio mam doswiadczenie ok 3-4 razy po 300mg kodeiny. Pociachac, zalac goraca woda, wycisnac i pic? Czy jak najekektywniej tego uzyc?
  • 317 / 12 / 0
carnage9 pisze:
http://imageshack.us/photo/my-images/11 ... 53559.jpg/

Przepraszam za zasmiecanie, ale potrzebuje pomocy. Czy to dobry mak?
Z opio mam doswiadczenie ok 3-4 razy po 300mg kodeiny. Pociachac, zalac goraca woda, wycisnac i pic? Czy jak najekektywniej tego uzyc?
Ale po co zadajesz kilka razy to samo pytanie w róznych wątkach?Jak ktos ma odpowiedziec to i tak odpowie.
chlorekturbokofeiny pisze:
małyfiuterze i bokor - ja nie porównuje działania metkata do makiwary , czytajcie
uważnie. tylko piszę że mi bardziej działanie kota odpoowiada .
Chlorek kurwa a ja wole kanapkę z nutellą i zwalic gruchę z rana ale huj to kogo obchodzi w tym wątku,jak to jest temat o OPIOIDACH NATURALNYCH!!! I o tym się tu powinno pisac.A jak chcesz popierdolic o róznych substancjach jaka lepsza, jaka gorsza,co wolisz ITD to od tego jest dział KNAJPA!!!
  • 1033 / 7 / 0
Tak, zrób jak chciałeś, tylko pozbieraj więcej.
a WOŁGLE, tępy chuju bez szkoły, CZYTAJ, KURWA, WĄTKI. WSZYSTKO już zostało omówione, jebany pizdzielcu rudy.
a, zapomniałbym, ŻYCZĘ CI, KURWA, ŚMIERCI.
3948230497230947 x idioci zadają to samo pytanie. NOSZ KURWA MAĆ
e:
worek, nie przypierdalałem sie tylko do metkata.
piszę o całokształcie
mam wrażenie, że jesteś jakimś tępym gimbusem, który sznurówek zawiązać nie umie
moje posty są głupie, ale Twoje są kurwa UBER DEBILNE
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2011 przez Masterfilter, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 430 / 5 / 0
Nie wiem ile w tym placebo, a ile zasługi dobrych maków/małej masy ciała, ale jestem w połowie picia mojej makiwary z 10 maków i czuję przyjemne uspokojenie "w głowie". Tak czy inaczej czułam się podle kradnąc cudze maki, a co dopiero jakbym się włamała na działkę i ukradła pozostałą setkę :(

Ok, mnie robi 150 mg kodeiny, więc może dlatego mnie kopnęło. Nie ma pierdolnięcia, ale nie o to mi chodziło, chciałam uspokojenia i euforii i tak też mogę opisać działanie, jest miłe ale nie zamulające. Nie ma żadnych skutków ubocznych jakich ostatnio doświadczam na kodeinie, jest bardzo przyjemnie i pluszowo, za jakiś czas spróbuję z większą ilością, chociaż taki subtelny efekt mi się podoba.
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2011 przez Yaishi, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 317 / 12 / 0
Ja zajebałem z 500 i czuje się zajebiscie bo po huj komus makówki? Tne kulturalnie nic nie niszczę na działce,nic nie kradnę,nie depcze,scinam tylko makówki które nie są nikomu potrzebne (po za mna :-) ) bo nie maja reczej zastosowania, i nikt się nie wkurwia:D Trzeba latem popracowac zeby na całą zimę starczyło makiwary:D

Apropo makiwary, to rozpierdala mnie ogromna róznica miedzy makami w zawartosci morfiny,z jednyhc musze zrobic zupe z 40 z innych z 10 rozkłada,i to mnie wkurwia bo muszę na kilka dawak dzielic zeby nie przedobrzyc .
  • 342 / / 0
pieprzona zupa dzis pękłem weekend bez kasy po paru bro poszedłem na działki po 1,5 tyg moj maczek podrosl , zebral;em z 50 makowek i siedze fajnie ujebany , kurwa mac a nie mialem zbierac , no nic jutro po robocie o 18 odpalam jednoslad zakladam plecak i jade szukac maczkow , chujj bede szukal do konca sezonu ile sie da i bede jechal na zupce a pozzniej to sam nie wiem ..... ajjj to poprostu zbyt piekne i zbyt latwo dostepne ..
  • 201 / / 0
A ja własnie siedzę, czekam... okres ładowania trwa... a mi coraz przyjemniej :) Makiwarka z bliżej nieokreślonej ilości (około 35-40) wysuszonych makówek (jeszcze zielonych). Niektóre duże, niektóre małe... ważne, że jest milusio :) Juz w tym momencie czuje się jakbym zapakował 300 kody.

@EDIT.
No i o to chodziło :) Piękny, rozkurwiający ciało fizyczną przyjemnością stan... :heart:
  • 475 / 6 / 0
Jeżeli wy gotujecie z zielonych główek, to lepiej gotować CAŁY KRZAK! Ale trzeba pamiętać, że nie można krzaków wysuszyć, bo opium zniknie i będzie tylko w suchych główkach. Reasumując- w kraju gdzie mak jest zakazany i bardzo deficytowy, to gotujemy ZIELONY CAŁY KRZAK, a nie tylko zielone główki. Po drugie- gotujemy bardzo krótko! Może około kilka minut. Można rozciąć wzdłuż twarde łodygi. Podobno lepiej alkaloidy się rozpuszczają gdy doda się kwasku, więc nie zaszkodzi dodać TROCHĘ, jednak jak miał bym to wypić, to bym zrobił to bez kwasku, ale wybór należy do was. Można dać ciut cytryny, kwasku cytrynowego, lub octu, jednak po accie musi to być wstrętny smak. No i najważniejsze- z biegiem czasu przestaniecie odczuwać całkowicie euforię, bo wątpię, że bez przerwy będziecie zwiększać dawki, bo skąd wziąć tyle maku? Tak że po około tygodnia wasz nałóg zmieni się w walkę, aby tylko nie mieć głodów, a o eufori zapomnicie... A potem przyjdzie jesień i kodeina nie pomoże! Dlatego pijcie swój napój DORYWCZO, np raz na trzy dni, aby nie wpaść w nałóg.
Na koniec, ten błogi ciężar na plecach po kilku minutach, to działanie kodeiny, natomiast po około godzinie zrenice zwężą wam się maksymalnie- to znak, że właśnie zaczyna działać morfina. Warto pamiętać, że pijecie roztwór morfiny, a kodeina to tylko akcent, więc uwaga... iej alkaloidy się rozpuszczają gdy doda się kwasku, więc nie zaszkodzi dodać TROCHĘ, jednak jak miał bym to wypić, to bym zrobił to bez kwasku, ale wybór należy do was. Można dać ciut cytryny, kwasku cytrynowego, lub octu, jednak po accie musi to być wstrętny smak. No i najważniejsze- z biegiem czasu przestaniecie odczuwać całkowicie euforię, bo wątpię, że bez przerwy będziecie zwiększać dawki, bo skąd wziąć tyle maku? Tak że po około tygodnia wasz nałóg zmieni się w walkę, aby tylko nie mieć głodów, a o eufori zapomnicie... A potem przyjdzie jesień i kodeina nie pomoże! Dlatego pijcie swój napój DORYWCZO, np raz na trzy dni, aby nie wpaść w nałóg.
Na koniec, ten błogi ciężar na plecach po kilku minutach, to działanie kodeiny, natomiast po około godzinie zrenice zwężą wam się maksymalnie- to znak, że właśnie zaczyna działać morfina. Warto pamiętać, że pijecie roztwór morfiny, a kodeina to tylko akcent, więc uwaga...
  • 342 / / 0
O kurwa jednak kulturka i usmiech wygrywa niz rwanie na przypał , dziś wszedłem w najbkliższą scieżke działek patrze kurwa pol działki w makach , juz wyciagam kose chce kroic patrze kolo cos w szklarni robi odszedłem spalilem szluga myśle sproboje po legalu i podszedłem i zapytalem czy moge sciac kilka makówek ze nic nie podepcze etc , oczywiscie sie zgodził zobaczył jak zcinam i powiedział , że makówki moge sciać wszystkie mam ze 150 moze więcej sweet wlasnie pije 1 porcje z 40 , ale wygotowuje je 2 raz , jak zadziala dobrze zostawie na rano jak nie dopije . Zdrówko!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.