Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Natomiast jeśli chodzi o głupotę innych userów to temat rzeka...
brownfaraon pisze:Czytam forum i wypowiedzi o heroinie już jakiś czas, niedawno sie zarejestrowałem. Zastanawia mnie jaka to musi być siła doznań, jaka przyjemność, że tak szybko mozna sie uzaleznic fizycznie i psychicznie. Sam nie stosuje żadnych używek, nie pale fajek, nie pije , pare razy brałem koke, ale to jako afrodyzjak na wzmocnienie popędu i doznań, ale heroina bardzo mnie intryguje i nie ukrywam ze chciałbym poczuć jej działanie, poczuć głód i tą siłe , która powoduje ze heroiniście jak pokazsz strzykawke i powiesz - dam ci ja , ale idz zabij tego faceta , to pójdzie i to zrobi. Acha- nie chce sie wywyzszać , szydzić itp, kazdy wie w jakiej jest sytuacji , a ja się przyznam , ze mimo ze nie biorę uzywek, to jestem nałogowym hazardzistą z dużym stażem, i dlatego czuję zrozumienie i nić porozumienia z bywalcami tego forum. Zastanawiam sie jak funkcjonujecie w zyciu zawodowym, rodzinnym , społecznym, bo akurat heroina jest pewnie na pierwszym miejscu i w regularnych odstepach pewnie pojawiaja sie objawy abstynencyjne i musicie wtedy ją wziąć. Ja w swoim nałogu mam o tyle łatwiej, ze jak nie mam kasy to wylacza mi sie myslenie o grze i funkcjonuje, gorzej jak pojawi się hajs , to wtedy nagle wszystko zaczyna przeszkadzć, koledzy, rodzina , kobiety, i robie wszystko, zeby sobie w spokoju pograć.
Który konkretnie?
No qrwa, świat się kończy!
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Jaka teraz heroina w Warszawie? To prawda, że słaba? :-D
כל הנחלים הלכים אל הים והים איננו מלא אל מקום שהנחלים הלכים שם הם שבים ללכת
xzx
stary dziad pisze:Ma ktoś link do tego programu? Może jest na YT.
http://ttv.pl/aktualnosci,926,n/zakup-k ... 59674.html
Edit:
Nie oglądnęłam jeszcze całego, ale widać, że chodzi o [h]. Jest nawet parę ksyw, m.in. właśnie stary dziad.
Warszawski Cpun pisze:Zalatwialem hel ludziom z tvn i z nimi cpalem, ale nie chce sie zaglebiac bo maja tu konta.
wibowit pisze:Jezu, nawet nie wiecie ile ludzi w TVNie wali hel. Wszyscy pracujący za kamerami coś ćpają. Nas jest więcej niż mniej.
Znowu mają upierdolony stół?
TVN - cała prawda, całą dobe.
[ external image ]
To jest ostrzeżenie mające związek z twoim postem: viewtopic.php?f=150&p=1725954#p1725954.
Post nic nie wnosi do dyskusji/spam.
| 13 |
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Dobrze ze ja jednynie sobie cpam towar i nie musze na nim zarabiać bo zycie z mysla ze za chwile wpadna psy na chate byłoby stresujące w choj...
p.s TVN przepłacił za towar powinni za tyle dać 100zł bo jak rozumiem były tam 2 ćwiartki ktore wyglądały na dobre 1.5 ćw.
Pozatym dobry mocno brazowy temat jest walilem wczoraj a od dzis zaczynam detoks :) pozdro
Aa i tak wgl wydaje mi sie ze nie był to podstawiony typ tylko naprawde byla ta akcja bo koles wmiare rozsadnie gadał hehe
Chociaz nigdy sobie przez neta helu nie łatwiłem to mam wrazenie ze wiem kto to mógł byc :D
Pozatym TVN mogl jechac na druga strone wisly np na prage dostali by lepszy temat tyle ze mogliby wyjechać juz bez kamer stamtąd hahah
@czajnikof - hahah nie powiem nie raz pomogłem w potrzebie paru osobom ogarnąć temat ale ostatnio dość dawno tego nie robiłem , zresztą ja nie latam z towarem ( ja jestem jedyni zwykłym cpunem ) jedynie mógłbym pomoc w ogarnięciu (czego nie robie wiec nie pisac jak cos) . I po tamtej stronie wisły nie kupuje ... poruszam się po gorszych ciemniejszych stronach WWA
Ja pisze jak najbardziej w temacie, dotyczy to tego watku i kazdego kto tu pisze.
duckduckgo i stary dziad i heroina = hyperreal.info , szykujcie sie na nowa fale kindercpunow
edit. czy to jakis typ czy scenka to tylko kolejna reklama dla hyperreala , w uwadze jak byli to chociaz zmienili nazwy nickow
czarny3211 pisze: Aa i tak wgl wydaje mi sie ze nie był to podstawiony typ tylko naprawde byla ta akcja bo koles wmiare rozsadnie gadał hehe
Wiadomo jak takie programy są realizowane. Zenek dostał stówkę za rolę zamazanej plamy ze zmodulowanym głosem, bo jakaś początkująca reporterka ttv weszła na forum i się przejęła. Myślała może, że zabłyśnie, tymczasem gwiazdą został Stary Dziad xD
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.