Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1306 / 261 / 0
Jak bierzesz jedną dawkę to jest świetny lek. Raz kiedyś walnę sobie podwójną dawkę (działa podobnie do alkoholu, ale nie uzależnia podobno, choć efekty odstawienne mieli niektórzy podobno). Nie wpływa na libido. Minimalnie wycisza emocje, najbardziej oczywiście strach - kurwa to w ogóle trudne pytanie, kazdy inaczej interpretuje emocje, dlatego ustala się dawkę, która ci odpowiada (ja mam 150mg, chyba 300 to normalna maksymalna dziennie, można oczywiście więcej tylko żebyś se terapii nie spierdolił xd). Cudów też nie oczekuj, ale ogólnie polecam.
  • 159 / 20 / 0
Witam postanowiłem się udzielić, żeby nie było, że to takie bezpieczne.

Odstawianie dawek rekreacyjnych aby powrócić na normalne nie jest już kolowe.
U mnie na to nałożył się fakt nieco zbyt częstego użytkowania benzo w okresie ok. 1 mies.
Brain zapsy - jakby ktoś włączał/wyłączał światło, albo precyzyjniej, przygaszał (pierwszy raz w życiu taki objaw,
Gorszy sen,
Lęki x 100 (paraliż lękowy, tak bym to nazwał)
Poczucie depresji, derealizacji, niemożności, przytłoczenia, niechęć do wszystkiego.
Ciężkie przejścia, zdecydowanie niewarte tego, co funduje ten lek w dużych dawkach.
Uwaga! Użytkownik rangczu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 526 / 0
U mnie zmiana dawkowania, obecnie dostałem 300-150-0, jak dla mnie spoko bo wcześniejsze 300-0-0 to troche mało było.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 3244 / 553 / 0
Wracam do roboty i tego samego dnia będę z magikiem nawijał więc wtedy dostanę też receptę, wiem że pierwsze dni beda te objawy nasilone więc pytanie czy warto ryzykować, jak ktoś zobaczy że jestem rozbity to trochę słabo bo to nowa praca
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 159 / 20 / 0
Po mnie ludzie widzieli pregabalinę jak zaczynałem ten "etap" na maxa a do dziś bardzo widać w dawkach 300+.
Najbardziej zamulone są oczy i zmienia się mowa, to ostatnie wiem od osób postronnych.
Chcę wrócić do 150-0-150 i Boże Broń więcej nie nadużywać pregabaliny.
Uwaga! Użytkownik rangczu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 526 / 0
^ Dawki typu 600-750mg (już nie wspominając o wyższych) mogą dawać efekt poruszania się i gadania jakby się ze 2 drinki wypiło, nie walcie dużych dawek po prostu.

18 maja 2020pomasujplecki pisze:
Wracam do roboty i tego samego dnia będę z magikiem nawijał więc wtedy dostanę też receptę, wiem że pierwsze dni beda te objawy nasilone więc pytanie czy warto ryzykować, jak ktoś zobaczy że jestem rozbity to trochę słabo bo to nowa praca
Nie wiem jak reagujesz ale ja pierwsze dni na 300-450 po prostu mam dobry humor i jestem aktywny, nie mam objawów ujebania widocznych.

Możesz zacząć od 150mg, w sumie nie wiem jakie dawkowanie dostaniesz ale myśle, że kilka dni na 150mg i potem wjazd na 300mg nie powinno sprawiać problemów. No ale mówię, to moje doświadczenia, niekoniecznie tak musi być u Ciebie.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 217 / 117 / 0
18 maja 2020pomasujplecki pisze:
nie chodzi o to, że pregabalina da ci +100 pkt do charyzmy, być może da, ale chodzi o to, że jak skończysz ją brać to lęki i nerwowość powrócą z mocą tysięcy słońc
a chyba nie wyobrażasz sobie brania pregabaliny do końca życia? u mnie po pięciu miesiącach zaczęła jebać się pamięć, spada kreatywność, inteligencja, ale to fakt, czujesz sie dobrze i w pokoju pełnym ludzi możesz przemawiać bez strachu. Plus tyjesz, jebią ci się stawy, tak przynajmniej w moim przypadku.
jeżeli chcesz naprawdę wyzdrowieć a nie maskować objawy i po jakimś czasie lądować w coraz to głębszym gównie, to tylko dieta, ćwiczenia, dbanie o koncentracje i czytanie mądrych książek
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1306 / 261 / 0
lol skad wzieliscie ze pierwsze objawy sa zamulone? pierwsze objawy sa zajebiste, pozniej sie organizm przyzwyczaja. uczucie podobne jak po alkoholu. odstawienie moze byc ciezkie ale nie musi i minie xd
  • 3244 / 553 / 0
Bo jakakolwiek ingerencja w GABA bez tolerancji zamula, to że Ty czujesz się wesoło i nie dostrzegasz zburzen pracy mózgu nie znaczy że ludzie dookoła nie patrzą na Ciebie jak na pajaca i totalnego odchmiela.

Co do kwestii odstawienia myślę że wystarczy schodzić stopniowo, nie jest to znowu jaki narkotyk żeby się nie dało, receptory co prawda długo się regenerują.

Podjąłem decyzję że narazie nie będę kombinował z użytkowaniem, odłożę to na kiedyś tam może, nie dotyczy mnie jakies stany lękowe, po prostu chciałbym być bardziej pewny siebie i elokwentny niz normalnie, bo aktualnie zaniedbalem te obszary. Bardzo zaniedbalem. Ale jak ktoś ma mnie zobaczyć w gorszej wersji to niech widzi prawdziwego niż żebym któregoś dnia przyszedł nie wyspany do pracy i coś bełkotał albo wykonywał czynności z otępieniem bo w mojej branży zaszkodzi to 2x bardziej niż dałoby potencjalne korzyści :D
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 566 / 27 / 0
Ile czasu utrzymują sie objawy odstawienia pregabaliny?
Zablokowany
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.