Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 177 / 27 / 0
@aurora20 Ja nie palę, ale kumple zachwyceni Gorilla glue, tylko to biorą. Wcześniej Aurorę 20 brali głównie.
Przedstawienie musi trwać.
  • 2118 / 351 / 0
Zgodbie z ustawa pacjenci, ktorzy sie lecza od x lat sa "bezpieczni". Prawo nie dziala wstecz nie odbiora ci prawa do leczenia. Dobrze, ze ograniczaja. Beda mniejsze problemy z dostepnoscia dla potrzebujacych osob takich jak ja (z ponad 10-letnia dokumentacja).

Pink Kush aurory rewelacja. Moc 10/10 az za bardzo usypia
like the others before you
one by one we will take you
  • 2118 / 351 / 0
11 września 2024AngelSentinel pisze:
@aurora20 Ja nie palę, ale kumple zachwyceni Gorilla glue, tylko to biorą. Wcześniej Aurorę 20 brali głównie.
przeoczyłem tę wiadomość. tak, GG jest dobre też biore jak jest na stanie. Ta sama liga co Krypton.
A obecnie wapuję jak pisałem PK aurory po przejściu z slaba przepaść potężna %-D
  • 2118 / 351 / 0
Sourl deasel Slabu petarda. Wzialem 22% mieli swiezy rzut. Ziolo śmierdzi benzyna (jak na deala przystało) z wygladu srednie 0.3-1g topy zbite eleganckoe. Jak na slab obsypane trichiomami jak podworko sniegiem na gwiazdke
  • 107 / 23 / 0
Ja tam na s-lab nie narzekam, całkiem przyzwoite mają zioło w dobrej cenie.
  • 2118 / 351 / 0
Roznie bywa - uwierz na nich trzeba brac margines. Np ten nowy strain SBK to porazka. Na szczescie mamy całą paletę odmian do wyboru
  • 235 / 100 / 0
Też bardzo długo brałem poprawkę, że to s-lab i w sumie miewało się gorsze zioło i że nie jest tragicznie, a przynajmniej legalnie i dostępne bez kontaktu z patodilerami. To się zmieniło dwa miesiące temu po zakupie Pink Kush i Jack Herer w promocyjnych cenach. PK wygląda identycznie jak Headband, który był na promocjach równo rok temu, a pamiętam go dobrze, bo przerobiłem 30g i też wyglądał jak zioło które przeleżało po ścince co najmniej dwa lata. Jack Herer jest po prostu słaby, bez smaku i zapachu. Jak to zobaczyłem, to wrzuciłem wszystko razem do jednego słoika bo i tak całość to lipa, z saszetką 62% których nigdy nie używam i tak pomału to schodzi. W związku z tym kompletnym rozczarowaniem, tydzień temu uzupełniłem zapasy o kolejne 30g Canopy Growth - 15g Jack Haze i 15g Bakerstreet, ale jeszcze nawet nie otworzyłem żadnego pudełka, bo obawiam się że jak tego spróbuję, to już nie dam rady dokończyć slabów które mam napoczęte, a nie chcę żeby do reszty zwietrzały.
W związku z informacją sprzed kilku dniu, o zwiększeniu limitu na import MM, liczę na pojawienie się nowych producentów na naszym rynku, bo s-laba prędko kolejny raz nie kupię.
What you smoking?
  • 2118 / 351 / 0
można źle trafić, jakby co sour disel jest (znowu) dobry. Przy poprzednim rzucie ludzie też tu zachwalali. 0.15 g z wapka i jest dobrze. I nie wygląda jakby leżało 2 lata po ścince, ale niektóre slaby dokładnie tak wyglądały świetnie ujęte. Suche jak wiór.

Piosenka o odmianie Sour Dieasel
ZAYN "Sour Diesel"
https://open.spotify.com/track/3r7bVFHo ... cURq4Y7afQ
  • 12827 / 2496 / 0
Teraz będzie 3 miesięczne spuszczanie się nad tym tematem... Zaczęło się od Aurora 20 (ulubiona odmiana Snoop Doggy Doga and Dr. Dre), co trwało ponad rok, potem było Blueberry i słoiczek z naklejką jagódki, a teraz widzę zaczyna się saga z Sour Dieslem.
Przecież jeszcze niedawno "suche jak wiór" to była zaleta więc co takiego się zmieniło?
  • 84 / 8 / 0
27 sierpnia 2024GTB488 pisze:
Hej,
Posiadam wypisaną receptę na Aurorę, pojemnik 10gram, zawartość THC 20%.

Sprawdzam, dostępność w aptekach w moim mieście, wyskakuje mi kilkanaście aptek. Cena wącha się od 575zl do 730zl. Tylko kilka punktów ma wskazaną cenę. Czyli wiem, gdzie jest najtaniej dostępna za 620zł. Chociaż na mapce, pewna apteka oferuje produkt za 575zł.
Jednak jest oszczędność, zapłacić 40zł mniej. Chociaż trzeba obdzwonić z 10aptek, bo nie widnieją ceny, tylko przy kilku, chcialbym się dowiedzieć się w której najtaniej. Jednak zrezygnuję, nie będę zajmował niepotrzebnie czasu swojego i aptekarek.
Dziś zadzwoniłem do pewnej apteki i
babeczka wyskakuje z ceną 730zł.
Rozłączyłem się odrazu xD.
Raczej podążę do tej z ceną widoczną i wykupie za 620zł.
62zł/gram

Jak się nazywa ta strona i co wpisujesz w wyszukiwarce na tej stronie?
Ja w "gdzie po lek" wpisuje cannabis flos.
Słyszałem że są grupy na fejsie gdzie można się dowiedzieć o promocjach.
Czy pozostaje dzwonić? Najlepiej mieć znajomą aptekarkę.
Ostatnio zmieniony 22 września 2024 przez chmiel95, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.