Pink Kush aurory rewelacja. Moc 10/10 az za bardzo usypia
one by one we will take you
11 września 2024AngelSentinel pisze: @aurora20 Ja nie palę, ale kumple zachwyceni Gorilla glue, tylko to biorą. Wcześniej Aurorę 20 brali głównie.
A obecnie wapuję jak pisałem PK aurory po przejściu z slaba przepaść potężna
W związku z informacją sprzed kilku dniu, o zwiększeniu limitu na import MM, liczę na pojawienie się nowych producentów na naszym rynku, bo s-laba prędko kolejny raz nie kupię.
Piosenka o odmianie Sour Dieasel
ZAYN "Sour Diesel"
https://open.spotify.com/track/3r7bVFHo ... cURq4Y7afQ
Przecież jeszcze niedawno "suche jak wiór" to była zaleta więc co takiego się zmieniło?
27 sierpnia 2024GTB488 pisze: Hej,
Posiadam wypisaną receptę na Aurorę, pojemnik 10gram, zawartość THC 20%.
Sprawdzam, dostępność w aptekach w moim mieście, wyskakuje mi kilkanaście aptek. Cena wącha się od 575zl do 730zl. Tylko kilka punktów ma wskazaną cenę. Czyli wiem, gdzie jest najtaniej dostępna za 620zł. Chociaż na mapce, pewna apteka oferuje produkt za 575zł.
Jednak jest oszczędność, zapłacić 40zł mniej. Chociaż trzeba obdzwonić z 10aptek, bo nie widnieją ceny, tylko przy kilku, chcialbym się dowiedzieć się w której najtaniej. Jednak zrezygnuję, nie będę zajmował niepotrzebnie czasu swojego i aptekarek.
Dziś zadzwoniłem do pewnej apteki i
babeczka wyskakuje z ceną 730zł.
Rozłączyłem się odrazu xD.
Raczej podążę do tej z ceną widoczną i wykupie za 620zł.
62zł/gram
Jak się nazywa ta strona i co wpisujesz w wyszukiwarce na tej stronie?
Ja w "gdzie po lek" wpisuje cannabis flos.
Słyszałem że są grupy na fejsie gdzie można się dowiedzieć o promocjach.
Czy pozostaje dzwonić? Najlepiej mieć znajomą aptekarkę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.