4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
^ 90/min. to zdecydowanie podwyższone tętno...
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Ta, lekarz wie o pulsie jutro ide na badania krwi i moczu. Chce sprawdzić jakie mam niedobory mam nadzieje że stan ten przejdzie bo z dnia na dzień coraz lepiej się czuje :). Do dziś czuje smak mefedronu kryształki również pojawiają mi się na języku staram sie usuwać ich jak najwięcej. Pije dużo soków, wody itp. z jedzeniem też był problem ale juz powoli przechodzi.

Pozdrawiam,
Funisek
  • 2428 / 90 / 0
Oczyszczałem dzisiaj ten brązik i bardzo sie zaskoczyłem kolorek idealnie biały i przy pierwszym oczyszczaniu gdzie użyłem mało acetonu - jakieś 1ml na 200mg starty wyniosły około 20mg i zapachu gówna nie było ani śladu :) a dodam że filtrowałem przez ręcznik papierowy i użyłem acetonu technicznego i zapewne nie było on bezwodny , przy użyciu filtra od kawy starty powinny być jeszcze mniejsze .
Ale druga próba z jakimś 300mg i 5ml acetonu , zapach gówna został i ze 100mg starty jak nic.
Tylko po tym oczyszczaniu wyraźnie traci na działaniu , czuć że słabiej klepie :(
Aaa no i dodam że nie zmieliłem tego na pył bo nie chciało mi sie szukać młynka , mocno porozgniatałem tylko , po zastosowaniu instrukcji Sante Kutaczo powinno być jeszcze lepiej . O ja pierdole a jaki z siebie dumny byłem po tym oczyszczaniu hehe ^_^
No i dostałem info od znajomego że to szczypta mefa + MDPV - możliwe ?

A co do dawkowania na tolerce na inne b-k 300mg w nos na początek i potem dorzucanie po 150-200mg i faktycznie jest już bardzo fajnie ale to nie nadal stan płakania ze szczęścia :( no i przerwa tydzień od jakichkolwiek dragów też pewnie pomogła tutaj :) Eh szkoda tylko że znów nie stestowałem orala :(
Jakość jest na pewno ok , bo 100mg kumpla bez tolerki rozpierdoliła max i ciągle tylko słyszałem jak mu zajebiście ^_^

http://images50.fotosik.pl/1030/caf46b6057a85696.jpg
Tutaj zdjęcie do porównania , słaba jakość bo w nocy robione i bez flasza :(
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / 1 / 0
hi:)

Ile czasu bez problemowo moze lezec sobie 4mmc aby nie tracil na mocy i sie "nie rozpadal" ? Bo nie ukrywam, ze lodowka troche nie bardzo mi pasuje jako miejsce przechowywania.

Jedyne co znalazłem na ten temat to post AquaSky. - surveilled

Ktos laczyl lido + 4mmc? Jak mixowaliscie? ile mg do ilu mg, pzdr
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 14 / 0
immortal11 pisze:
Ile czasu bez problemowo moze lezec sobie 4mmc aby nie tracil na mocy i sie "nie rozpadal" ?
Związek stabilny. Przechowywać w eksykatorze, w ciemności, w suchym miejscu. Patrz temat Przechowywanie i dzielenie RC, Research Chemical - FAQ.
immortal11 pisze:
Ktos laczyl lido + 4mmc? Jak mixowaliscie? ile mg do ilu mg, pzdr
Nie ma co się spodziewać innego działania po lidokainie, prócz znieczulenia. Dawka lidokainy odpowiednia do twojej dawki mefedronu, aby jedna dawka wywołała odpowiednie dla Ciebie znieczulenie.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
Nie rozumiem po co znieczulać nos do tego. Nie boli tak mocno a przynajmniej wiadomo kiedy przestać
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 176 / 0
a przynajmniej wiadomo kiedy przestać
Natychmiast? :cheesy:
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 9 / 0
Mnie tam zajebiste pieczenie nosa nie zatrzymało %-D
  • 2775 / 39 / 0
jebnij 10g w nos w ciągu 3 dni to poczujesz pieczenie
  • 466 / 4 / 0
Ja tam lubie jak mnie nos piecze po mefie takie fajne uczucie;D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.