Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 581 / 91 / 6
W londynie to się handluje jak na filmach z murzynami. Gangi mają ulice i miejscówy w okolicach imprezowni, slumsów i biznes się kręci. Camden, Brixton, okolice Waterloo nocą, Shoreditch choć Hackney to nie to samo co dekadę temu, a legendy do dziś krążą. Jest głównie zioło, hasz, koks, pixy, molly. Ale jak się zakręcić to i kwas, speed, piko i wszystko inne. O opio nie piszę, bo nawet się na tyle nie interesuję żeby zauważać, ale tyle razy widziałem noddujących żuli na stacjach metra, że na prawdę podbić dać 5 funciaków za kontakt nie problem na 100%.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 38 / / 0
Re: Anglia
Nieprzeczytany post autor: ahs »
W Anglii, w szczególności północ Londynu wystarczy, że staniesz gdzieś na uboczu od głównej ulicy z piwem i zaraz znajdzie się jakiś murzyn co będzie chciał ci opchnąć jakiś towar :)
----------
Trzeba mieć marzenia, których nie można spełnić...

Forum Apteka, Leki
  • 954 / 52 / 0
Kkrecha, nie odezwałem się wcześniej, ale też finalnie nie dotarłem jeszcze, więc odezwę się jak w końcu dotrę %-D.
Btw. jak w Anglii wygląda sytuacja w szpitalach? - znajomy mówi, że po rozjebaniu nogi i długim spamowaniu o morfine, w końcu ja dostał, mimo, że młody wiek, średnio mocny uraz i samo upieranie się, żeby podali mu właśnie majkę, sugerują raczej niepodawanie jej, pytam z ciekawości - to możliwe? Szpitale, ogólnie służba zdrowia - bardziej jak w USA, czy bardziej jak w Polsce, bo w Polsce nie dostałem nawet benzo czy choćby hydroksyzyny %-D mimo, że potrzebne konkretne papiery i wcześniejsza styczność i z benzo i hydro, a nawet poświadczenie matki nie zaowocowały i zmuszony spędziłem całą noc na wodzie z kranu (bo wyżebrana szklanka herbaty to max do rana i śniadania xD) i cold turkey gbla...
  • 397 / 32 / 7
nie wiemnic o szpitalach tutaj, ale samą wizytę u lekarza która miała mi pomóc w przerwaniu ciagu pamiętam jako bodziec do coraz grubszego lecenia :P

ok dawaj znać jak cos
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 146 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fister »
JanRobak pisze:
potrzeba mi benzosow a kontaktow nie mam na miescie... jakies rady.. ktos pomoze?
Jak cos to pisz do mnie, odstawilem i zostalo mi valium i troche polskiego signopam.

@ JanBreivik2 juz lepiej wykupic sobie prywatnego lekarza i da tobie co chcesz. Kolega mial wypadek na rowerze i peklo mu zebro, w szpitalu dostal morfine, ale leczenie odbywalo sie na jakims cocodamolu itp opiatopodobnych gownach z domieszka. o benzo to w ogole nie pros lekarza rodzinnego, no chyba ze sie leczysz i jestes na jakiejs terapi.

Co do kupowania na miescie to raczej omijac typowo turystyczne dzielnice jak camden, czy brixton. Juz lepiej podejsc na stockwell i kupic dobry skunk, zwlaszcza przy starych headshop, czy legalhighs. Jak ja tu przyjechalem to kupowalem ziolo na peckham w sklepie normalnie, ale juz zamkneli :D Tylko tam tez trzeba uwazac.
Zanim oddała mi każdy kawałek swojego ciała, pierw sprzedała mi swoją duszę !!
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vui »
po ile tu chodzi koks (czysty)
i jak sprawdzic te czystosc brytyjskiego koksu.
  • 1 / / 0
orientuje sie ktos moze ile mniej wiecej chodzi ziele w Londynie?
  • 397 / 32 / 7
z tego co wiem standard 10 od szt
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 235 / 28 / 0
Czy w UK, okolice X można dostać Y? Są tam w ogóle dostępne takie rzeczy lub coś może lepszego można dostać? Jak w UK wygląda sytuacja z RC? Jest coś godnego uwagi w ogóle?

handel/źródła
- czoug
  • 5013 / 886 / 0
Co do ogolnej dostepnosci to za duzo nie podpowiem ale na pewno idzie dostac cokolwiek, jak wszedzie. A co do rynku RC to o ile sie nie myle to tam juz w ogole nie ma rckow. Wprowadzili jakas ustawe ktora calkowicie zbanowala caly rynek RC.
ODPOWIEDZ
Newsy
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.