Edit. Pogrzebałem nieco i takie połączenie nie jest odradzane ale lepsza wersja to wiosłowanie hantelka.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
21 sierpnia 2023Stteetart pisze: @FAMAS1980 a słyszałeś kiedyś o push pull legs ? Właśnie te 3 ćwiczenia się uzupełniają, bo robisz plecy we wszystkich trzech poziomach.
Edit. Pogrzebałem nieco i takie połączenie nie jest odradzane ale lepsza wersja to wiosłowanie hantelka.
Wynikach-zdrów kombo-sportowców. - > ZdrowiejciePotWygnie..
Abstynencja w full zakresie. @Mefistofeles1945-@Prometeusz3000
Ja polecam styryd (nie bierzcie tego do siebie to jest styryd ale lajtowy nie jakiś ciężki jak metanabol) w tabletkach stanozolol - lajtowe małe różowe skurwysynki robią robotę.
Nie siada tak na układ krwionośny i śmiało po niego sięgają sportowcy ;)
Stanozolol tylko z firmy Malay Tiger (ikonka głowy tygrysa na opakowaniu
Dhea czy dhae jest dobre ale tak jak mówisz później człowiek czuje się jak gówno - to minie też tak miałem.
21 sierpnia 2023FAMAS1980 pisze:ja się spotkałem z opiniami że lepiej tego nie łączyć. Martwy ciąg jest bardzo męczącym ćwiczeniem. Też zależy z jaką intensywnością to robisz. Ja osobiście tłukłem bardzo duże ciężary, ale są co rzucą dwie serie po parę powtórzeń i też happy będzie. Aby tylko technika była słuszna, bo z tego co widziałem na siłkach to w dupie technika, aby tylko talerze dorzucać.21 sierpnia 2023Stteetart pisze: @FAMAS1980 a słyszałeś kiedyś o push pull legs ? Właśnie te 3 ćwiczenia się uzupełniają, bo robisz plecy we wszystkich trzech poziomach.
Nie ma problemu z łączeniem tych ćwiczeń.
Jednak podmienilismy wiosłowanie z gryfem na wiosłowanie z garnka, martwy ciąg mam robić z wysokości a podciąganie dopóki nie ogarnę brzucha i ledzwi australijskie.
I tyle.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.