Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 9478 / 1865 / 2
@FAMAS1980 a słyszałeś kiedyś o push pull legs ? Właśnie te 3 ćwiczenia się uzupełniają, bo robisz plecy we wszystkich trzech poziomach.

Edit. Pogrzebałem nieco i takie połączenie nie jest odradzane ale lepsza wersja to wiosłowanie hantelka.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 425 / 50 / 0
Chce zbudować masę mięśniową, co do diety to pilnuje wszystkiego a co do przerwy to właśnie z takiej wróciłem
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 977 / 180 / 0
@Rs3mati brałeś 6g tauryny przez dwa miesiące.Tolerka na taurynę leci szybko (GABA-A).Może to ma z tym związek?
  • 928 / 169 / 0
21 sierpnia 2023Stteetart pisze:
@FAMAS1980 a słyszałeś kiedyś o push pull legs ? Właśnie te 3 ćwiczenia się uzupełniają, bo robisz plecy we wszystkich trzech poziomach.

Edit. Pogrzebałem nieco i takie połączenie nie jest odradzane ale lepsza wersja to wiosłowanie hantelka.
ja się spotkałem z opiniami że lepiej tego nie łączyć. Martwy ciąg jest bardzo męczącym ćwiczeniem. Też zależy z jaką intensywnością to robisz. Ja osobiście tłukłem bardzo duże ciężary, ale są co rzucą dwie serie po parę powtórzeń i też happy będzie. Aby tylko technika była słuszna, bo z tego co widziałem na siłkach to w dupie technika, aby tylko talerze dorzucać.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 425 / 50 / 0
@tajemniczy25 dzisiaj wzielem 15g i nie ma roznicy w samopoczuciu, ogolnie tolerke na gabe mam duza bo jak nie zarzuce czegos do 3 tabletek (6mg) alpry to nic nie czuje ale juz na poczatku suplementacji mialem taka tolerke na alpre, tak mysle ze moze ashwe (640mg/46mg) witanolidow albo dhea (50mg) trzeba zwiekszyc
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 100 / 18 / 0
Polecam nieśmiałe śledzie i czosnek z kaszką, oraz pyszne plotki o..
Wynikach-zdrów kombo-sportowców. - > ZdrowiejciePotWygnie.. :trucizna:

Abstynencja w full zakresie. @Mefistofeles1945-@Prometeusz3000 :extasy:
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2023 przez CiekawskiJeden, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik CiekawskiJeden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 558 / 2
@CiekawskiJeden trochę cwaniak szyfrem gada xD

Ja polecam styryd (nie bierzcie tego do siebie to jest styryd ale lajtowy nie jakiś ciężki jak metanabol) w tabletkach stanozolol - lajtowe małe różowe skurwysynki robią robotę.

Nie siada tak na układ krwionośny i śmiało po niego sięgają sportowcy ;)

Stanozolol tylko z firmy Malay Tiger (ikonka głowy tygrysa na opakowaniu 🐯) oryginalne malay Tiger tylko i wyłącznie.

Dhea czy dhae jest dobre ale tak jak mówisz później człowiek czuje się jak gówno - to minie też tak miałem.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 50 / 0
Nawet nie tyle chodzi ze przez dhea sie tak czuje co czulem sie tak wczesniej (przez ciagi na benzo zapewne) i dhea mi przez te 3 miesiace pomagalo sie tak nie czuc a teraz wszystko wraca
  • 9478 / 1865 / 2
21 sierpnia 2023FAMAS1980 pisze:
21 sierpnia 2023Stteetart pisze:

ja się spotkałem z opiniami że lepiej tego nie łączyć. Martwy ciąg jest bardzo męczącym ćwiczeniem. Też zależy z jaką intensywnością to robisz. Ja osobiście tłukłem bardzo duże ciężary, ale są co rzucą dwie serie po parę powtórzeń i też happy będzie. Aby tylko technika była słuszna, bo z tego co widziałem na siłkach to w dupie technika, aby tylko talerze dorzucać.
Dzisiaj z fizjoterapeuta przerobiliśmy temat.
Nie ma problemu z łączeniem tych ćwiczeń.
Jednak podmienilismy wiosłowanie z gryfem na wiosłowanie z garnka, martwy ciąg mam robić z wysokości a podciąganie dopóki nie ogarnę brzucha i ledzwi australijskie.
I tyle.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3 / / 0
Jedyny supel jaki polecam to kreatyna. Więcej nie trzeba. Jak ktoś ma fantazje to amino bcaa, reszta to głównie marketing i wyrwa hajsu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.