Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 3363 / 356 / 0
ja to kiedys chcialbym byc tak bogaty / miec wlasna plantacje aby palic tylko spliffy z czysta mj. :(
  • 110 / 1 / 0
Re: Jak palić?
Nieprzeczytany post autor: Yuzek »
FajnieJest pisze:
ja to kiedys chcialbym byc tak bogaty / miec wlasna plantacje aby palic tylko spliffy z czysta mj. :(
Nie trzeba być bogatym :)
wystarczy nie miaszać i tyle.
Mieszanie to beszczeszczenie mj po co ludzie to robią to nie wiem.
Szanujcie zieleń,
A co do plantacji to swoją drogo wyjdzie w praniu
  • 33 / 1 / 0
Zgadzam się ! tylko czyścioch i jak na boski czill to bongo wodno lodowe(letnia woda, a u góry lód mmm :D) a jak chce mieć gastro nie do opanowania to wale wiadro i jak już szamie to doprawiam lufa :-D
  • 327 / 3 / 0
Jezu ludzie widzę że nikt z was preshera nie ma ;) Ale bongo z cytrynówką czy z lodowatą wodą ojjj tak :D
  • 3363 / 356 / 0
mi chodzilo o to, ze chcialbym miec jej duzo, bo dym z jointow sie marnuje. nie tak jak z bonga gdzie to 96% idzie do pluc.
  • 327 / 3 / 0
No właśnie. Najlepiej zrobić np masło albo bongo inaczej ciężko się upierdolić ;)
  • 37 / 1 / 0
FajnieJest pisze:
mi chodzilo o to, ze chcialbym miec jej duzo, bo dym z jointow sie marnuje. nie tak jak z bonga gdzie to 96% idzie do pluc.

masz słuszność, dym z jonta sie marnuje ale mi osobiście ta "nie zmarnowana część" wystarcza, to zależy jak kto lubi choć doświadczenia z marychą wielkiego to ja nie mam... :-(
Uwaga! Użytkownik Angelunia111 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 250 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kvjon »
FajnieJest pisze:
Nie badźmy tacy małostkowi. Podejrzewam że palisz dużo(jeśli się myle popraw :-) ) Raz na piec palen kup sobie np grama tylko dla siebie i skrec z tego gibona(w domu w wolnej chwili na spokojnie poprobuj kilka razy jeśli nie jesteś mistrzem). Tylko palenie zaplanuj tak w dobrym towarzystwie wieczorkiem... No ogolnie klimat na full. Powoli wyciagnij go z kieszeni. Poprzygladaj mu sie troche. Nie pal na szybko. Pomyśl o tym co Cie czeka. Leniwym ruchem wez skreta do geby. Wyciagnij zapalniczke. Podpal. Szybko pociagnij plytko kilka razy zeby sie dobrze rozpalil. Potem co jakis czas pociagnij wieksza chmure. Ale nie tak do pelna. Odczekaj troche, wypusc. Staraj się nie skupiać na paleniu. Rozmawiaj z Twoimi ludźmi. Nie zwracaj uwagi na stan odurzenia. Zobaczysz gdzie sie znajdziesz ;-)

Myślę że to może być dla niektórych kolejny stopień wtajemniczenia. I być może to zbyt odważne stwierdzenie, ale nabiera sie wtedy takiej dojrzałości w używaniu konopii. Nie ma takiego parcia na banie. Tylko ganja jest BARDZO urozmaicającym dodatkiem to fajnie spedzonego czasu. Wyostrzy zmysly spowolni czas, wiecie OCB :-D
  • 3363 / 356 / 0
wiem dokladnie o co ci chodzi. lubie czasem sobie skrecic tlustego dzojnta (z liscmi debowymi, bo przeciez substancje psychoaktywne sa niedozwolone) i usiasc sobie na lezaczku przy sloncu. porozmyslac, popatrzec na chmurki, krowki itd. kocham to.
ale po prostu nie robie tego czesto. raz na pol roku i mi starcza.
ale kiedy bede ja bede tak bogaty... :(
  • 250 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kvjon »
Wiesz co? Marzenia lepiej zostawic takimi jakie sa w naszych glowach. Jak bys mial w opor palenia bo albo byś się wjebał(życie na highu) albo przestał to doceniać. A najpewniej jedno i drugie... Hmm raz na pół roku? Dąże właśnie do tego ideału:) już jedna trzecia drogi za mna:D
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.