FajnieJest pisze:ja to kiedys chcialbym byc tak bogaty / miec wlasna plantacje aby palic tylko spliffy z czysta mj. :(
wystarczy nie miaszać i tyle.
Mieszanie to beszczeszczenie mj po co ludzie to robią to nie wiem.
Szanujcie zieleń,
A co do plantacji to swoją drogo wyjdzie w praniu
FajnieJest pisze:mi chodzilo o to, ze chcialbym miec jej duzo, bo dym z jointow sie marnuje. nie tak jak z bonga gdzie to 96% idzie do pluc.
masz słuszność, dym z jonta sie marnuje ale mi osobiście ta "nie zmarnowana część" wystarcza, to zależy jak kto lubi choć doświadczenia z marychą wielkiego to ja nie mam... :-(
FajnieJest pisze:mi chodzilo o to, ze chcialbym miec jej duzo, bo dym z jointow sie marnuje. nie tak jak z bonga gdzie to 96% idzie do pluc.
Myślę że to może być dla niektórych kolejny stopień wtajemniczenia. I być może to zbyt odważne stwierdzenie, ale nabiera sie wtedy takiej dojrzałości w używaniu konopii. Nie ma takiego parcia na banie. Tylko ganja jest BARDZO urozmaicającym dodatkiem to fajnie spedzonego czasu. Wyostrzy zmysly spowolni czas, wiecie OCB :-D
ale po prostu nie robie tego czesto. raz na pol roku i mi starcza.
ale kiedy bede ja bede tak bogaty... :(
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.