Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2881 / 300 / 0
skalar1 pisze:
4 mg, 25I + 50 mg, meksa. Jak sądzicie, warto? Bezpieczne dla serducha i układu krwionośnego?
Dodam, że chcę dorzucić meksa na peaku z pierwszego blottera, drugi blotter pod koniec peaku z pierwszego.

PS: Przeszukałem temat i nie znalazłem satysfakcjonując mnie w informację postu.
Jadłeś już 4mg 25I? Nie odważyłbym się zapodać tyle w miksie z mxe chociaż sam opierdoliłem raz 6mg
Mój kumpel raz przy tym mało co nie zszedł (serio, myślałem że ciśnienie w żyłach go zaraz rozsadzi od środka)
Mało jest osób które zarzucało taką dawkę
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 246 / / 0
Czy mix 150ug allad + 50 mg MXE dorzucone po 5-6 godzinach powinin byc wzglednie bezpieczny dla zdrowia ?
  • 360 / / 0
@ skalar
Bez kaptoprylu nie podchodź nawet ;)

@up całkowicie bezpieczne(pomijając fakt, że ćpanie w ogóle nie jest bezpieczne :D)
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2013 przez szperajacyzolw, łącznie zmieniany 1 raz.
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 264 / 2 / 0
Jak się prezentuje MXE z tramadolem? Nie jest to niebezpieczne połączenie?
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 18 / 4 / 0
Kris the cutler pisze:
Zalezy od dawki. Niebezpieczne jest dopiero przy wiekszych.
No i opiaty znacznie zwiekszaja dzialanie MXE :)
  • 310 / 5 / 0
BloodyReaper pisze:
Kris the cutler pisze:
SKRAJNIE niebezpieczne polecając komuś taki miks możemy miec kogoś na sumieniu :nuts:

I jeszcze pytanko czy u kogoś mxe+ kodeina wywołał napad drgawek ?
  • 2881 / 300 / 0
lufarulez pisze:
BloodyReaper pisze:
Kris the cutler pisze:
SKRAJNIE niebezpieczne polecając komuś taki miks możemy miec kogoś na sumieniu :nuts:

I jeszcze pytanko czy u kogoś mxe+ kodeina wywołał napad drgawek ?
~~75mxe i 150kodeiny i zero negatywnych skutków ubocznych. Kodeina jakieś pół godziny po mxe wypitej w płynie
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 322 / 2 / 0
75mg MXE i 150mg kody spowodowało całkiem nieprzyjemną depresję oddechową. na trzeźwo pewnie bym się nawet nie przejął, ale pod wpływem MXE zupełnie inaczej się na to patrzy. nigdy więcej, zawsze trzymam przynajmniej 3 dni przerwy między jednym a drugim.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 2334 / 9 / 0
Zdarzyło mi się pić kodeiny, bodajże 300mg po peaku bodajże 80mg MXE (to było z 2,5 roku temu, więc nie jestem do końca pewny czy takie to były dawki) i nie odczułem żadnych nieprzyjemności. kodeina za to, pamiętam, działała 2x mocniej niż zwykle.
  • 360 / / 0
Trzeba wziąć blablab poprawkę na to, że jesteś względnie niezniszczalny.
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
ODPOWIEDZ
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.