Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2278 / 278 / 3
Cóż... moi znajomi - wbrew moim ostrzeżeniom - postanowili się zabawić. Jeden miał alprę (zjadł tej nocy 5 mg ; tolerki brak), drugi miał klony (4 mg, również tolerki brak), zapili gieblem, dwoma piwami i co chwilę nodowali. Zasnęli w kebabie na blacie. Jeden się obudził, zobaczył, że jakieś laski się na nich dziwnie patrzą i powiedział "spokojnie, zmęczony jest", po czym tamten się obudził i mówi "piliśmy płyn do czyszczenia samochodów, niezła pizda, chcecie trochę?".

Także ten... Debile mieli szczęście, że nie zasnęli na dworze na tych mrozach i po prostu nie umarli, nie mówiąc o depresji układu oddechowego.

To moi przyjaciele, ale tak się na nich wkurwiłem. Kazałem im odrobić pracę i napisać mi na stronę A4, czym grozi łączenie depresantów, bo im więcej nic nie pomogę/nie załatwię. Napisali i już mówią, że nigdy tego nie zrobią.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 98 / 8 / 0
Dla tych co chca sobie rozjebac GABA, polecam eti+G. To stan w ktorym mógłbym być codziennie. A na imprezę dodac lekko alko, to juz w ogóle zajebiscie. Nie polecam.
ale jak człowiek zacznie już zbierać dragi nie może się opamiętać
  • 954 / 52 / 0
Jak dzisiaj o północy wrzuce ostatnią dawkę giebla to jutro koło 13 mogę bez problemu pić alkohol wysokoprocentowy? Nie odczuję negatywnych efektów, jakbym to zmieszał? Ogólnie jak długo GBL jest w organizmie? Nie zezgonuje jutro jak 12 godzin po gieblu się napierdolę?
  • 1 / / 0
Wybaczcie że pisze, szukalem w ogolnych tematach i w spisie treści. Ale nie moge nigdzie znaleźć, mianowicie, ghb samo w sobie jest spoko, ale czy mozna to stosować np z marichuaną która w sumie też spowalnia pracę serca itp do tego mozna sobie powkręcać rozne pewnie schizy, noi mix z dropsami/mdma, nie mowie i wrzucaniu na pale tylko ghb i mała cwiartunia extasy, mysle ze moglo by być w odczuciach dobrze w ... :)

przepraszam jak odgrzewam kotleta, albo prosze o link do podobnego tematu, konto zalozylem zeby napisac temat, bo siedze u was juz z dwa lata, ale wszystko co chcialem wiedziec to wyczytalem

Przeniosłem do tematu ogólnego / jj
  • 135 / 8 / 0
JanBreivik2 pisze:
Jak dzisiaj o północy wrzuce ostatnią dawkę giebla to jutro koło 13 mogę bez problemu pić alkohol wysokoprocentowy? Nie odczuję negatywnych efektów, jakbym to zmieszał? Ogólnie jak długo gbl jest w organizmie? Nie zezgonuje jutro jak 12 godzin po gieblu się napierdolę?
Nie ma takiej obawy. Giebl coś około 4h jest w organizmie. Może więcej, ale na pewno nie 12. Spokojnie.
  • 43 / 3 / 0
No właśnie jak to jest z tym GHB i mj, z tego co piszecie to GBL i trawa dla większości z Was średnio pasuje i dla mnie niestety też a jak sprawdza się z GHB ? są jakieś różnice ? Jest lepiej czy jeden chuu... ???
  • 5860 / 1212 / 43
GBL z jakimkolwiek kanna mi nie podchodzi. Nie czuć gieblowej bani wcale. Albo piję, albo palę. Za to z alkoholem jest kozacko.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3854 / 316 / 0
Wziąłem 0.25 mg klonazolamu, a potem niewiele później zacząłem spółkować z Józkiem Giebelsem. Wydaje mi się, że gra niewarta świeczki, bo ani JG nie może rozwinąć skrzydeł niczym luftwaffe, ani Klonazolam nie daje tego, co by mógł dać. Oczywiście, nie spodziewałem się jakichś cudów, ale najpierw wziąłem Klonazolam, a później niespodziewanie pojawił się ten nikczemny propagandzista. W ogóle, to mix GBL + benzo jest raczej chujowy, choć póki co, to łączyłem tylko z alprą oraz dzisiaj z klonazolamem.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 103 / 2 / 0
Ile efedrynki pod giebla?
  • 51 / / 0
zxcvbnmmnbvcxz pisze:
No właśnie jak to jest z tym GHB i mj, z tego co piszecie to GBL i trawa dla większości z Was średnio pasuje i dla mnie niestety też a jak sprawdza się z GHB ? są jakieś różnice ? Jest lepiej czy jeden chuu... ???
Po dobrym nG po GBL sięgał będziesz aby wlać go do następnej syntezy.
3 lata doświadczenia. Pierwsze poł roku tylko nG. Póżniej z mniejszymi przerwami GBL.
To tak jak przesiąsc się z Chardonnay na mózgojeba za 3,80.
Właśnie zsyntezowałem i uśmiech powrócił na ta głupią twarz z lustra. ..... :yay: :yay: :yay:
:old:Pamiętajcie! Tego nie wolno spożywać!!!
alex-g@tuta.io
NICK
EMAIL
TEL
PACZKOMAT/KURIER
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.