- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Także ten... Debile mieli szczęście, że nie zasnęli na dworze na tych mrozach i po prostu nie umarli, nie mówiąc o depresji układu oddechowego.
To moi przyjaciele, ale tak się na nich wkurwiłem. Kazałem im odrobić pracę i napisać mi na stronę A4, czym grozi łączenie depresantów, bo im więcej nic nie pomogę/nie załatwię. Napisali i już mówią, że nigdy tego nie zrobią.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
przepraszam jak odgrzewam kotleta, albo prosze o link do podobnego tematu, konto zalozylem zeby napisac temat, bo siedze u was juz z dwa lata, ale wszystko co chcialem wiedziec to wyczytalem
Przeniosłem do tematu ogólnego / jj
JanBreivik2 pisze:Jak dzisiaj o północy wrzuce ostatnią dawkę giebla to jutro koło 13 mogę bez problemu pić alkohol wysokoprocentowy? Nie odczuję negatywnych efektów, jakbym to zmieszał? Ogólnie jak długo gbl jest w organizmie? Nie zezgonuje jutro jak 12 godzin po gieblu się napierdolę?
zxcvbnmmnbvcxz pisze:No właśnie jak to jest z tym GHB i mj, z tego co piszecie to GBL i trawa dla większości z Was średnio pasuje i dla mnie niestety też a jak sprawdza się z GHB ? są jakieś różnice ? Jest lepiej czy jeden chuu... ???
3 lata doświadczenia. Pierwsze poł roku tylko nG. Póżniej z mniejszymi przerwami GBL.
To tak jak przesiąsc się z Chardonnay na mózgojeba za 3,80.
Właśnie zsyntezowałem i uśmiech powrócił na ta głupią twarz z lustra. ..... :yay: :yay: :yay:
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.