Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1444 / 76 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Scone »
Ridi tarifem po homecie:
Przez chwilę myślałem, że nie jestem naćpany.
Ale już jest dobrze :)
LSD - Piękna i Bestia
  • 14 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: gab136 »
Międzyplanetarny latający dywan, posrebrzenie tranzystorium, mapa wszędobytu, mirnat tiny kaciantiny, trampek i szmajchatek.
Wyjdę na głębszą wodę, żeby potem się nie zderzyć
Wiara to oczy na transcendencję
Światła grają ze mną w nieskończoność
Osamotniony buntownik światła
Mistyczne zawody w podnoszeniu wibracji

Dużo ciekawych artefaktów padało z moich ust i pojawiało się w mojej głowie, szkoda że tak mało pamiętam...
I jeszcze tekst znajomej, gdy byłem na homecie: "Powód jest Twoją przyczyną." Jak to usłyszałem to wszedłem w zapomnianą krainę znaczeń :)
https://www.facebook.com/theeyesofawanderer
https://soundcloud.com/diatribebonafide
  • 600 / 4 / 0
Ja pierdolę, ale jestem zakałapućkany
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
  • 9 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: aman100 »
W prehistoryce zrobiłem to wszystko, a jeszcze życie ma się tu toczyć
  • 418 / 1 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: szymonkus »
- ej kurwa co my bierzemy
- nie wiem ale jest zajebiście
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 109 / 7 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Njelot »
"Mam cipe na oczach jak chuj" - mj
  • 414 / 10 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: 2+dobry »
.
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: gab136 »
Kilka moich kolejnych perełek:
strzyk bezbolesności, świety mlot boga rozpierdola, wypelniona przestrzen czasu, przesiaknienie czlowieczenstwem, rzut na perswazje, transatlantycki kaznodzieja, podwodne niebo, przywdze sobie wdzianko, miernik katastrofy, obszernik terenu, przestrzen gnozy, powtarznik iloczeniowy, ideal niedopasowania
https://www.facebook.com/theeyesofawanderer
https://soundcloud.com/diatribebonafide
  • 3854 / 316 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Procent »
'Ty nisko wapienny skurwysynu'
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1329 / 60 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: jarekjurek »
'Najwyższą formą istnienia jest nieistnienie' i 'we wszechświecie nic nie powstaje i nic nie znika'. Prawie za każdym razem po psychodelikach mi się to wbija w głowę.

Albo np. siedzimy z kolegą na Woodstocku, po 33mg 4-AcO-DMT na głowę i palimy fajki. W pewnym momencie kolega stwierdza 'przecież nie można palić przy zamkniętym oknie!'. Następuje ogólna konsternacja i gonitwa myśli, intensywnie zastanawiam się nad tym gdzie jest okno i jak je otworzyć. Jakaś dziewczyna siedząca obok wytłumaczyła nam, że przecież nie musimy otwierać okna, bo drzwi są otwarte. Dopiero to mnie uspokoiło.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.