Wyjdę na głębszą wodę, żeby potem się nie zderzyć
Wiara to oczy na transcendencję
Światła grają ze mną w nieskończoność
Osamotniony buntownik światła
Mistyczne zawody w podnoszeniu wibracji
Dużo ciekawych artefaktów padało z moich ust i pojawiało się w mojej głowie, szkoda że tak mało pamiętam...
I jeszcze tekst znajomej, gdy byłem na homecie: "Powód jest Twoją przyczyną." Jak to usłyszałem to wszedłem w zapomnianą krainę znaczeń :)
- nie wiem ale jest zajebiście
Nieskończoność w szklance mieść.
strzyk bezbolesności, świety mlot boga rozpierdola, wypelniona przestrzen czasu, przesiaknienie czlowieczenstwem, rzut na perswazje, transatlantycki kaznodzieja, podwodne niebo, przywdze sobie wdzianko, miernik katastrofy, obszernik terenu, przestrzen gnozy, powtarznik iloczeniowy, ideal niedopasowania
Albo np. siedzimy z kolegą na Woodstocku, po 33mg 4-AcO-DMT na głowę i palimy fajki. W pewnym momencie kolega stwierdza 'przecież nie można palić przy zamkniętym oknie!'. Następuje ogólna konsternacja i gonitwa myśli, intensywnie zastanawiam się nad tym gdzie jest okno i jak je otworzyć. Jakaś dziewczyna siedząca obok wytłumaczyła nam, że przecież nie musimy otwierać okna, bo drzwi są otwarte. Dopiero to mnie uspokoiło.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.