Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 640 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: sieka »
Ja probowalem,to jest w pewnym sensie jak ostateczny sprawdzian twojej psychy,u mnie sie okazalo,ze juz jestem kompletnie zdrowy,psychodeliki zastosowane w odpowiedni sposob to rekreacja,ktora moze Ci pomoc w zyciu,jednak jak nie masz klimatu,aby z zieja na pelnej kurwie isc przez takie schizy,to nie probuj,bo zadzialac moze strasznie na odwrot,ja tak co prawda nie mialem,to niby nie wiem jak chujowo moze byc,ale to silny psychodelik,i kazdy psychiatra ,ktory sie na tym naprawde zna i chce Ci pomoc,prawdopodobnie powie Ci,ze LSD,w przypadku braku kontroli nad klimatem,moze Cie skrancowac,wykonczyc,pozrec w calosci,poza tym jest to substancja nieprzewidywalna,wiec to troche gra w "rosyjska ruletke",w Twoim,czy moim bylym stanie psychicznym zwlaszcza,mozesz sie tym nawet podleczyc,jednakowoz tak samo moze cie zresetowac,mozesz kogos zamordowac,popelnic samobojstwo,albo poglebic swoj stan schizofreniczny,tego w psychiatrii nikt nie okielznal,gdyz odczucia sa zbyt subiektywne,nigdy nic nie wiadomo.Oczywiscie nie strasze Cie,tylko uwazaj na Siebie,bo nawet najwieksza ostroznosc(zwlaszcza?)bierze w leb.
"Wszystkie istoty sa wbledzie:Biora za szczescie to,co prowadzi do nieszczescia i rozpaczaja z powodu nieszczescia,ktore nim nie jest"
Życie jest dziełem sztuki
  • 382 / 8 / 0
[quote="SkunXxX"]
Są jakies czyste i sprawdzone polskie sklepy internetowe gdzie moza sie zaopatrzyc w LSD? ]
Ja bym się dziwiła takim, którzy mają odwagę to sprzedawać przez net... jednakowoż LSD to substancja (niestetyż) nielegalna bez żadnych "ale", tu nie ma kruczków jak przy research chemicals...
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 2 / / 0
ja znam kolesia co sie zawiesił na kwasie na maxa panika byla jak 100 chu.. kazdy myslal ze koles sie przekreca totalnie mu odlaczylo mozg - dziwne no nie .On mial tam jakies swoje wizje ale byl ostro zamroczony i nie kumal nic caly czas łapał sie za serce ! i bełkotał ,później jak mówił miał z 2 tygonie schizy że mu się coś dzieje ze zdrowiem :(
Uwaga! Użytkownik czacha_dymi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Krasnal »
i co przeszło mu po tych 2 tygodniach?? -kumpel oglądał matrixa i też mu coś siadło że to co się tu i teraz dzieje to fikcja, a tak naprawdę jest to co w tym filmie, miał przez jakiś czas dziwne z tym jazdy, nie wierzył ludziom że to tylko tak mu się uroiło, ale przeszło na szczęście. Jak rozumieć zawieszenie kwasa - bo napewno nie tak że miał jakieś jazdy i mu przeszło po jakimś czasie. Ja uważam że jeśli mówić o zawieszeniu to tylko wtedy gdy jest to proces nie odwracalny, po prostu przepalił mu się bezpiecznik w mózgu i nie można go wymienić, to jest początek i koniec, a nie że po jakimś czasie przechodzi.

PS. (to tak na marginesie, może ktoś wie?)
ktoś się może orientuje w czym można by rozpuścić kwasa aby nie stracił swoich właściwości, obojętnie czy to będzie LSD na papierku czy w krysztale, chodzi mi o to aby nadawało się to później do injekcji??
Dobrej i bezpiecznej podróży, niech wszystkie anioły dobrej woli będą duchem z Wami
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Degustator »
a po chuj walić lsd po kablach ?? :nuts:
  • 9 / 4 / 0
dla eksperymentu, pomyśl w ten sposób że LSD się rozkręca powoli ok 30 - 60 min a tu masz hoopa w jednej chwili, zastanawia mnie czy halucynacje też pojawiają się od razu po strzale i z jaką intensywnością???
Dobrej i bezpiecznej podróży, niech wszystkie anioły dobrej woli będą duchem z Wami
  • 67 / 3 / 0
odp, haloonow nie bedziesz mial od kopa ani zadnej fazy lsd rozpoczyna dzialanie ok45min od dostania sie do mózgu , poczytaj najpierw jak to dziala a potem pisz takie pierdoly na przyszlosc, zreszta nie dziwie sie ze qrva ludzie maja zawiasy i problemy z psychika jak sie takich zeczy naczytaja na jakims forum
Uwaga! Użytkownik skunk_one nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 8 / 0
Nieprawda, że w jednej chwili. Niemal natychmiast zaczęłoby działać tylko, gdyby podać bezpośrednio do płynu mózgowo-rdzeniowego - jakby co byli tacy gieroje, którzy to testowali, w pełni naukowo... ale to ryzykowne i tyle
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 67 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: skunk_one »
tiaa dzialac by zaczelo napewno od razu co niee zmienia tego ze pierwsze odczuwalne efekty itak by sie pojawily po ok godzinie
Uwaga! Użytkownik skunk_one nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 4 / 0
No i dobra o to mi chodziło, a kto nie pyta ten nie wie dla tego ludzie mają zawiasy bo się nie doinformują, a eksperymentowanie na sobie nie zawsze się udaje z pożytkiem, ale abyśmy się czegoś dowiedzieli ktoś to musi kiedyś przetestować, suche fakty też nie zawsze się sprawdzają i wie to prawie każdy kto eksperymentuje trochę z środkami odurzającymi, nie wszystko działa identycznie na każdego (gdyby tak było - mogło by być nudnno).
Dzięki za odpowiedź. a co do zawieszania się to o mnie bądź spokojny :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.