Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Życie jest dziełem sztuki
Są jakies czyste i sprawdzone polskie sklepy internetowe gdzie moza sie zaopatrzyc w LSD? ]
Ja bym się dziwiła takim, którzy mają odwagę to sprzedawać przez net... jednakowoż LSD to substancja (niestetyż) nielegalna bez żadnych "ale", tu nie ma kruczków jak przy research chemicals...
Wracam na forum?...
PS. (to tak na marginesie, może ktoś wie?)
ktoś się może orientuje w czym można by rozpuścić kwasa aby nie stracił swoich właściwości, obojętnie czy to będzie LSD na papierku czy w krysztale, chodzi mi o to aby nadawało się to później do injekcji??
Wracam na forum?...
Dzięki za odpowiedź. a co do zawieszania się to o mnie bądź spokojny :D
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?