Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Życie jest dziełem sztuki
Są jakies czyste i sprawdzone polskie sklepy internetowe gdzie moza sie zaopatrzyc w LSD? ]
Ja bym się dziwiła takim, którzy mają odwagę to sprzedawać przez net... jednakowoż LSD to substancja (niestetyż) nielegalna bez żadnych "ale", tu nie ma kruczków jak przy research chemicals...
Wracam na forum?...
PS. (to tak na marginesie, może ktoś wie?)
ktoś się może orientuje w czym można by rozpuścić kwasa aby nie stracił swoich właściwości, obojętnie czy to będzie LSD na papierku czy w krysztale, chodzi mi o to aby nadawało się to później do injekcji??
Wracam na forum?...
Dzięki za odpowiedź. a co do zawieszania się to o mnie bądź spokojny :D
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.