Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Życie jest dziełem sztuki
Są jakies czyste i sprawdzone polskie sklepy internetowe gdzie moza sie zaopatrzyc w LSD? ]
Ja bym się dziwiła takim, którzy mają odwagę to sprzedawać przez net... jednakowoż LSD to substancja (niestetyż) nielegalna bez żadnych "ale", tu nie ma kruczków jak przy research chemicals...
Wracam na forum?...
PS. (to tak na marginesie, może ktoś wie?)
ktoś się może orientuje w czym można by rozpuścić kwasa aby nie stracił swoich właściwości, obojętnie czy to będzie LSD na papierku czy w krysztale, chodzi mi o to aby nadawało się to później do injekcji??
Wracam na forum?...
Dzięki za odpowiedź. a co do zawieszania się to o mnie bądź spokojny :D
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.