ODPOWIEDZ
  • 12686 / 2456 / 0
Pod lampę brałbym air pot'a. Dużo łatwiejsze w czyszczeniu i posłużą długo. Fajnie, że ktoś tu jeszcze poza mną (jawnie) działa. Też zaczynam sezon, a właściwie to już wystartowałem.
  • 41 / / 0
Ciekawe czy są powody dla których ludzie nie działają jawnie na tym forum? Myślałem o tym. Ja na przykład zastanawiałem się czy nie publikować fotorelki na bardziej uczęszczanym forum pod tym względem. Ale jestem cichym czytelnikiem hyperreala od jakiś 17lat(z przerwami) i przeważył nawyk i "lojalność" :)
A co do airpota to chyba go kupię, do rozmiarów mojego boxika ta 12-stka będzie chyba w sam raz na jedną roślinke.
  • 12686 / 2456 / 0
Ludzie pewnie srają w gacie, ale ciężko ich "winić". Nikt nie chce wpaść przez fotorelację, choć jeśli sam nie podasz lokalizacji, albo nie wstawisz link do fotki bez usuniętych metadanych (skrypt forum je usuwa, większość hostingów krótkoterminowych także, bo to miejsce tylko zżera), to nikt nie będzie dociekał.
Na znanym forum o wdzięcznej nazwie jest od groma niezakończonych relacji. Większość urywa się tak na miesiąc, 2 tygodnie przed kosą.
Obstawiam, że to tzw. "paranoja przed / po harvestowa", albo przypał.

Wracając do meritum - 12 L pod lampą to w sam raz. W zasadzie dałbyś radę i w 7 L zrobić więc o miejsce nie musisz się martwić.
ODPOWIEDZ
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.