ODPOWIEDZ
  • 12448 / 2420 / 0
Pod lampę brałbym air pot'a. Dużo łatwiejsze w czyszczeniu i posłużą długo. Fajnie, że ktoś tu jeszcze poza mną (jawnie) działa. Też zaczynam sezon, a właściwie to już wystartowałem.
  • 38 / / 0
Ciekawe czy są powody dla których ludzie nie działają jawnie na tym forum? Myślałem o tym. Ja na przykład zastanawiałem się czy nie publikować fotorelki na bardziej uczęszczanym forum pod tym względem. Ale jestem cichym czytelnikiem hyperreala od jakiś 17lat(z przerwami) i przeważył nawyk i "lojalność" :)
A co do airpota to chyba go kupię, do rozmiarów mojego boxika ta 12-stka będzie chyba w sam raz na jedną roślinke.
  • 12448 / 2420 / 0
Ludzie pewnie srają w gacie, ale ciężko ich "winić". Nikt nie chce wpaść przez fotorelację, choć jeśli sam nie podasz lokalizacji, albo nie wstawisz link do fotki bez usuniętych metadanych (skrypt forum je usuwa, większość hostingów krótkoterminowych także, bo to miejsce tylko zżera), to nikt nie będzie dociekał.
Na znanym forum o wdzięcznej nazwie jest od groma niezakończonych relacji. Większość urywa się tak na miesiąc, 2 tygodnie przed kosą.
Obstawiam, że to tzw. "paranoja przed / po harvestowa", albo przypał.

Wracając do meritum - 12 L pod lampą to w sam raz. W zasadzie dałbyś radę i w 7 L zrobić więc o miejsce nie musisz się martwić.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.