Nie mieli ze sobą żadnego yorka, cziłały ani innego burka.
Tylko dwa psy chodzące na dwóch nogach.
Sprawdzili mi wszystkie suplementy białko, Gainera, kreatynę- te już nadawały się do wyjebania jak oni mi tam ręką grzebali. Plus opakowania z tabletkami jak magnez, omega etc. Zaglądali oczywiście w szuflady, między ciuchy i chuj wie gdzie jeszcze.
Wiem to z opowiadań domowników, ja w tym czasie odpoczywałem u nich w hotelu.
A wystarczyło rozpiąć kieszeń torby delegacyjnej która leżała na samym wierzchu i włożyć do niej rękę.
Coraz częściej się zastanawiam jak mocno przypału sobie robię na tym forum. Ilu niebieskich siedzi na tym forum.
A skąd będą wiedzieć, że Ty to Ty?
Pewnie czasem zaglądną "na nowinki", ale żeby to był ich sposób na wyłapywanie ludzi, to wątpię...
Przecież nie zwrócą się do do administracji o IP'ki ludzi (a access logi są podobno czyszczone na bieżąco).
05 września 2020KarmiKlasik pisze: Ilu niebieskich siedzi na tym
To ci co pytają o nazewnictwo, ceny , gdzie zdobyć,- sprawy oczywiste dla zwykłego ćpuna.
10 listopada 2018Amadeusz626 pisze: :D
Aczkolwiek myślę, że znajdziemy tu wiele różnych ciekawych miejsc.
-_-
Re: skrytki.
Ja trzymam towar w dupie
Bezpiecznie i zawsze pod ręką, jak złapie mnie głód nie muszę zabijać ludzi , żeby mieć na działkę.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.