Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 104 / 14 / 0
buprę leżącą na wierzchu i lufy do opalenia u mnie na chacie pies olał
  • 766 / 50 / 1
Kiedyś jak mnie dupnęli z zielonym, wlecieli na chatę sprawdzić czy nie ma więcej.
Nie mieli ze sobą żadnego yorka, cziłały ani innego burka.
Tylko dwa psy chodzące na dwóch nogach.
Sprawdzili mi wszystkie suplementy białko, Gainera, kreatynę- te już nadawały się do wyjebania jak oni mi tam ręką grzebali. Plus opakowania z tabletkami jak magnez, omega etc. Zaglądali oczywiście w szuflady, między ciuchy i chuj wie gdzie jeszcze.
Wiem to z opowiadań domowników, ja w tym czasie odpoczywałem u nich w hotelu.
A wystarczyło rozpiąć kieszeń torby delegacyjnej która leżała na samym wierzchu i włożyć do niej rękę.
Coraz częściej się zastanawiam jak mocno przypału sobie robię na tym forum. Ilu niebieskich siedzi na tym forum.
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 12506 / 2425 / 0
^
A skąd będą wiedzieć, że Ty to Ty?
Pewnie czasem zaglądną "na nowinki", ale żeby to był ich sposób na wyłapywanie ludzi, to wątpię...
Przecież nie zwrócą się do do administracji o IP'ki ludzi (a access logi są podobno czyszczone na bieżąco).
  • 1067 / 205 / 0
05 września 2020KarmiKlasik pisze:
Ilu niebieskich siedzi na tym
Liczyć tego co założył ten wątek?
To ci co pytają o nazewnictwo, ceny , gdzie zdobyć,- sprawy oczywiste dla zwykłego ćpuna.
10 listopada 2018Amadeusz626 pisze:
:D
Aczkolwiek myślę, że znajdziemy tu wiele różnych ciekawych miejsc.

-_-

Re: skrytki.

Ja trzymam towar w dupie
Bezpiecznie i zawsze pod ręką, jak złapie mnie głód nie muszę zabijać ludzi , żeby mieć na działkę.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 4 / 2 / 0
przynajmniej u mnie rzadko kiedy zostawało cos na pozniej xd
https://hyperreal_upp
  • 1317 / 335 / 12
Ja nigdzie nie chowam bo potem zapominam gdzie i sie wkurwiam :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 27 / 10 / 0
Ćpanie od chwili jak trafi w moje ręce a zostaje skonsumowane wytrzymuje max. tydzień. amfetaminę, czyli coś co stosuję najczęściej, staram się trzymać w lodówce; inne ćpanie zwykle albo w lodówce albo w szafce w ciemności, ponieważ narkotyki tracą swoje upierdalające właściwości pod wpływem światła, ciepła i wilgoci. Zwietrzałe narkotyki nie mają żadnych dodatkowych właściwości, czyli nie potrzebne mi to.
Uwaga! Użytkownik zephyr11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1317 / 335 / 12
Jakies większe ilosci meth to w zamrażarce obok hamburgerów i lodów owocowych dla dzieci. Dawki rekreacyjne na półce obok dżemu z konfitury oraz ciasta twojej starej.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 53 / 7 / 0
Jak najdalej od siebie, żeby mi się nie chciało jechać po zapas gdy nie jest potrzebny :)
  • 963 / 81 / 0
Ja także zamrażalnik. Niektóre odczynniki już ileś lat leżakują...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.