Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1241 / 8 / 0
interesuja mnie w jakich cenach kupuje sie tu wieksze troszke ilosci
czyli nie torba / "gram" za £10 ale tak na poziomie za £50 ile dostane za £100 ile dostane
i ewentualnie jak ktos podobnie moze podac cennik za koks jesli sie orientuje
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Stefanbloom »
zupelnie zgadzam sie z 'lorazepam'en' . w coventry ceny te same . i choc przewaznie mozna dosttac ten typowy 'base' ., to musze strwierdzic ze wsrod tego typu ja dostaje cos naprawde mocnego ... nie doruwnuje wszak naszemu polskiemu .. acz wypierdala pozadnie
Kto miał wybór, ten go dokonał.
  • 351 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: KrimsonKing »
Wałki, zmiana gwardii i wszędzie pały.. Dzięki za odzew, ale znalazłem już wczoraj u siebie na dzielni dość ewidentną miejscówkę. Tylko nie wiem, czy to dobry pomysł z Somalijczykami interesy robić.

Streatham High Road, SW16, koło przystanku autobusowego (SK) Streatham St. Leonard's Church jest rupieciarnia prowadzona przez Marokańczyków. Tuż obok żulowskiego skwerku. Trafia się tam dobry brąz.
Znam ten teren jak włąsną kieszeń, Stretamówek, ale z 3 lata tam nie byłem. Dzięki za radę, ale dla mnie to teraz drugi koniec miasta... Wyprawa po brązowe runo :) się szykuje.

EDIT: Chyba nie o tym samym brązie mówimy, co? Nie chodziło mi o hasz, tem można wszędzie znależć...
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2010 przez KrimsonKing, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4 / / 0
ciach

I tak pomijajac juz krytykowanie innych. Jak w UK jest z RC/dopalaczami? Ogolnie to zaslyszalem ze skladniki dopalaczy zostaly ponoc niedawno zdelegalizowane. Pytam sie bo w Polsce mam jeszcze 3g (poza tym jak przyjade do kraju na swieta to zaopatrze sie oczywiscie w kilka paczuszek DXM, czegos z kodeinka i galki... bo mi sie tu nudzic zaczyna, zaprawde powiadam wam, nudny to kraj jak sie do collegu chodzi i nie ma pracy) i nie wiem czy jakies powazne klopoty moga byc za przewoz?

Oczywiscie, dla mnie to nie problem zabunkrowac to gdzies w autobusie, jednak strach pozostaje... A na miejscu jak pewnie sie domysliliscie, nie znam nikogo, bo skad skoro dopiero 3 miechy tu jestem...

nic nie wnosi - czoug
  • 4 / / 0
patykiem_pisane76 pisze:
Tr4c3R pisze:

Idiotyczne pytanie, myslisz ze znajdzie sie ktos kto oprowadzi Cie po okolicznych dealerach?
dlaczego idiotyczne, myślałem że może znajdę tu namiary na ludzi o podobnych zainteresowaniach, namiarów tak nie potrzebuję, po prostu mi ludzi brakuje w podobnym klimacie tutaj takich jakich miałem kiedyś w Polsce.
tyle sztywniaku.
Pewnie, znajdziesz kogos o podobnych zainteresowaniach, tyle ze chcialem Ci zwrocic uwage na to ze o takie rzeczy sie nie pyta. Dlaczego? Bo na 80% to sciema lub policyjna prowokacja, chocby i w Anglii.
Pochodz sobie lepiej po klubach niektorych, moze trafisz na typa co pix'y sprzedaje. Kupisz raz, dwa (mozesz to komus odsprzedac jak nie lubisz) a potem zapytasz sie goscia o cos mocniejszego i on moze Ci sciagnie... A jak masz na prawde, mega farta , mozesz sprobowac poznac kogos kto ma porzadne znajomosci.. Mi taki fart np. wypadl ze mam znajomego co mi trawke na uncje zalatwia :>. Powiozl bym do Polski opchnac to drozej ale sram w gacie i nie moge :D.
  • 1 / / 0
Witam.
Też z pytankiem, bo siedzę tu w tej "Angliji" i nie ogarniam ( od czasów wycofania mefa i MDPV)
Co obecnie jest speedujacego z resarchów dostępne na rynku UK ? Bo porobiło się tego pełno, nazwy niewiele mi mówią, opisów działania już jako tako nie ma (do dziś uśmiech wywołują u mnie wspomnienia jak to "kwiatki pięknie rosną" po MDPV)
Możecie coś polecic, albo jakiegoś lina do sprawdzonego szopu z UK przesłać na priva?
Nie umiem tutaj nawet potasu "legalnie znaleść" co by sobie kata upichcić :/
Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi
  • 486 / / 0
I jak, znalazł ktoś jakieś leki zawierające opiaty, oczywiście OTC i bez żadnej kofeiny itp.?
Bardzo mi zależy na tym, bo jak się okaże, że wyjadę, to będę musiał zacząć kupować od Turków (ulica dalej) majkę po to tylko, żeby raz na jakiś czas minimalnie się wyluzować (jak przy 100mg kodeiny bez tolerki).

PS. A może ktoś się pokusi o zrobienie listy leków interesujących nas - ćpunów? W tym wątku znalezienie czegoś konkretnego zajmuje w ciul czasu, jeżeli w ogóle się uda
  • 3362 / 349 / 0
paramol jest z tego co slyszalem. 256 dihydrokodeiny i paracetamol. standardowa ekstrakcja jak przy antku.
niech ktos potwierdzi.
  • 37 / / 0
ponawiam pytanie o brąz, bo ostatnie stare jak świat. gadałam z kilkoma dilerami i albo twierdzili, że w lądku ciężko znaleźć, bo mało popularny albo rzucali ceny z kosmosu (40 funtów za 0.2 :nuts: ). ktoś, coś?
  • 45 / / 0
CannaBeat pisze:
PS. A może ktoś się pokusi o zrobienie listy leków interesujących nas - ćpunów? W tym wątku znalezienie czegoś konkretnego zajmuje w ciul czasu, jeżeli w ogóle się uda
Nie ma zbyt wiele, leki z kodą tylko behind the counter, czyli musisz poprosic przy kasie, tabletki zwykle 8/500 z paragownem.

Sudafed do metkata też tak samo zwie sie Sudafed decongestant identyczny jak w pl.

I to tyle chyba DXM nie uzywam ale syropy sa do kupienia otc
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.