Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Zablokowany
  • 863 / 123 / 5
W sumie racja - co " człowiek to obyczaj "

Osobiście , spotykając kogoś na spocie - na pewno bym się z gośćmi nie pierdolił.
Nie wiem co bym zrobił - ale na pewno nie patrzył jak mi spota opierdalają.
A ludźmi z podejściem " bedziemy szukać spotów i je opierdalać " gardzę :)
Chyba tyle w temacie

pzdr
tj
[ external image ]
  • 161 / 5 / 0
^ ok , ale jakbys szedł przypadkiem i spotkał piękne krzaczuny, to byś sobie wziął czy nie?
A jeszcze taka sprawa, ze akurat nie miałbyś swoich bo coś tam cos tam i ogolnie nic do palenia.

Ja rozumiem rycerskie postawy itp itd . . .
  • 920 / 163 / 0
27 marca 2018Evenement pisze:
kto normalny zostawiłby krzaki na spocie jakby spotkał %-D
Zostawiłem dwa spoty ale nie jestem chyba do końca normalny...

Kto stracił ten wie jak to boli. Mimo to lepiej

" Swoje drzewo zasadzić niż czyjeś ściąć"

A karma wraca heheheh :old:
  • 161 / 5 / 0
Ja w sumie tak myślę, że jakbym spotkał to miałbym problem i to spory, bo nie miałbym co z tym zrobić, a i nosic sie z tym itp....nie dla mnie.
  • 332 / 38 / 0
Rozumiem zabrać 1 krzaka albo jakąś gałązke jak już się znalazło, ale całego spota? Co idziesz widzisz 50 krzaków i opierdalasz wszystko? Można się naciąć. Widok twarzy gnojka złapanego na fotokomórke bezcenny :D.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 161 / 5 / 0
^ napisz cos wiecej o tych fotokomorkach. gdzie to umieszczasz itd
  • 594 / 34 / 0
[mention]Evenement[/mention] po tym co tu napisałeś, jesteś ostatnią osobą, która powinna wiedzieć cokolwiek o tych fotokomórkach ;)
Ostatnio zmieniony 27 marca 2018 przez zakriahh, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 161 / 5 / 0
^ kolejny rycerzyk ?

Ja ogolnie mam w dupie krzaki, bo nie pale, nie udzielam, nie sprzedaje, nie zadaje sie nawet z kimkolwiek kto by palił. dla mnie to bylby tylko problem jakbym spotkał.
  • 594 / 34 / 0
Rycerzyk ? Uniwersalna prawda tego świata jest taka, że złodziej zawsze pozostanie złodziejem i na takich trzeba mieć baczenie. Jak raz ktoś coś ukradł, szczególnie wykorzystując czyjąś nieuwagę, to zawsze będzie tak robił - ta cecha charakteru to oportunizm.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 721 / 9
Mnie leśniczy ojebał i to wiem. Byłem na spocie. Nagle słysze rozmowę z oddali, padają słowa: "I teraz muszę wskazać, że to moje." Czyli kurwa no to zaznacz teren. Zapobiegliwie oddaliłem się ukradkiem, chuja by to mogło zmienić, jeszcze by ruszyli w moją stronę, a lepiej mniej zyskać niż więcej stracić. To był raczej on, bo praktyki z nim miałem. A to był mój najlepszy spot tamtego sezonu. Muszę tam na wódę do niego zajść do leśniczówki bo wiem, że pijus i spiekus. Ten to musiał krzaków nakroić w karierze. %-D
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
Zablokowany
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.