tak stimozjeby z przepalonymi zwojami to aż litość i odrazę do gatunku ludzkiego wywołują, a przez świadomość, że dzielisz z takimi geny pojawia się naprawdę niemiłe odczucie dyskomfortu.
nawet się nie muszą oddzywać, co często z przymusu zawieszonego łba uskuteczniają.
Jesli miałbym dobrać sobie najbardziej wkurwiającą grupę ćpunów nie klasyfikując ich poprzez substancje, a poprzez zachowania to będą to osoby ciężko uszkodzone takim czy innym gównem, do których nijak nie dociera własny problem. Nie lubię typu człowieka z zupełnie wyzerowaną zdolnością samokrytyki, niezależnie od tego jak powstała
30 marca 2017Fatmorgan pisze: Chociaż może nie tylko to. Wkurwia mnie to wieczne przysypianie, euforia i miłość upadające z każdą minutą, ciągłe powtarzanie, że jeszcze polewka i się ogarniam. Wkurwia mnie gieblowiec dzień po gieblu - jego rozbiegane ręce i oczy szukające dramatycznie wciąż nowych porcji rozpuszczalnika
Mam to samo odczucie. Z moimi kumplami jest tak samo jak piszesz, wieczna euforia do ludzi, która maleje wraz z czasem od ostatniej polewki.
Dodatkowo nadmienię iż wkurwiają mnie nałogowi palacze Marii, którzy za jedno wiadro są w stanie ( o la boga) zrobić przepał z lufy, której pochodzenie jest nieznane.
Dodatkowo speedowcy też nie są zbyt przychylni mojej psychice, ciągłe fukanie (szkola, DOM, boisko)
Wiecznie ubrudzone dowody, słowotoki które mijaja sie z celem.
Pierdolenie zeby tylko klakac jadaczką.
To mnie wkurwia. :motz:
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.