Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Miśki jak było to wypierdolcie.

Zacząłem przyjmować poniższy koktajl:
bupropion (150mg) + pregaba (150mg) + lamotrygina (100mg)

No i ten, dwie substancje które dodatkowe lubię to feta (rzadziej) i weed (częściej) - coś może pójść nie tak? XD generalnie podpytałem taktycznie, bo z różnych powodów nie mogłem zapytać wprost, czy medikinet mogę i spoko niby. Ale wiadomo, to nie feta. Ktoś, coś, doświadczenia?
  • 2692 / 570 / 0
Chujowe pomysły, szanuj zdrowie a przede wszystkim serce na które takie mixy potrafią mocno zadziałać, ćpaj albo się lecz
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 9 / / 0
No też nie przyszedłem tu po moralizowanie, bo wiem co mam robić. Zwłaszcza ze nie chodzi mi o bóg wie jakie porobienie się i niewiadomo czym, jeśli chcesz mi powiedzieć ze zarówno i palenie i feta w tym miksie źle wpływają na serce to ok, przyjmuję to i dziękuję. W takim razie, czy ten miks sam w sobie działa już źle na serce? Bo szczerze mówiąc, nie czuję go.
  • 2692 / 570 / 0
Tak, w dodatku bierzesz kilka rzeczy które mają przeciwne działanie. Np bupropion obniża próg padaczkowy, bierzesz lamotryginę i chcesz wrzucać do tego mocne stimy. Chujowy pomysł, ja bym się przede wszystkim bał o serce, ciśnienie. Poczytaj o możliwych efektach lamotryginy na układ krwionośny
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."