Dział poświęcony dyskusjom nt. wezwań, które osoba otrzymała w związku z postępowaniem toczącym się wobec stron trzecich.
ODPOWIEDZ
  • 554 / 54 / 0
sa wpisy na innym forum, ze mialem tylko jedno zamowienie we wrzesniu i dostalem wezwanie, czyli napewno konto z wrzesnia, ja mialem przelew pod koniec wrzesnia, jeszcze nic nie dostalem, moze jeszcze nie doszli do mnie

scalono - WRB

spalam pisal wczesniej, ze maja wplaty na ich KONTA bankowe, takze kurwa maja pewnie wszystkie konta z tego okresu bladzie
  • 1009 / 42 / 0
Kurna na chuj panikujecie ja pierdole. Pierwszy raz idziecie na przesłuchanie jako świadek?
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 554 / 54 / 0
Pawel_31 pisze:
blau77 pisze:
Kurwa tylko raz zamawialem i akurat w tym okresie wrzesien-grudzien, czy maja ten nr konta, ktory zaczyna sie 791140 ?
Tak w sierpniu były 2 inne nr kolnt

pawel zamawiales na to konto i dostales wezwanie czy na inne>??
  • 708 / 25 / 0
Wrześniowe.
  • 554 / 54 / 0
na poczatku wrzesnia bylo 59.... pod koniec juz te co ja 79 dlatego pytam
  • 109 / 3 / 0
Także dostałem zawiadomienie z art. 56 ust. 3. Ma jakieś znaczenie to, czy przyznam się do spożywania zamówionych substancji, czy nie? Twierdzenie, że je kolekcjonuje lub wyrzuciłem do śmieci po kupieniu jest idiotyczne, aż głupio by mi było tak się tłumaczyć.
  • 708 / 25 / 0
W jakim okresie zamawiałeś u b3?
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2016 przez Pawel_31, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1676 / 106 / 0
A im nie ma glupio ingerowac i pytac o zakup legal rrzeczy ? Moja kasa mam prawo kupowac co chce i robic z nimi co chce.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 3 / 0
Pod koniec jego działalności, jakieś ostatnie 2-3 miesiące, raz lub dwa razy (ogólnie to max 3 razy zrobiłem dość małe zamówienia).
  • 658 / 53 / 0
Mi telefonicznie powiedzieli, ze dotyczy to transakcji we wrzesniu i pazdzierniku.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.