Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
Ja kryształ w samarce kładę na książce i napierdalam czymś co mam pod ręką - telefon, druga książka, waga etc. Po tej operacji przesypuje do drugiej samarki bo pierwsza może nie wytrzymać operacji kruszenia :)
  • 623 / 22 / 0
^Kiedyś też tak robiłem z samarkami
Ja to kruszyłem w moździerzu zwyczajnie gniotłem żadnych strat,może minimalne nie widoczne gołym okiem
zdrapywałem specjalnym nożykiem
Ale to jak zacząłem sam ćpać szukałem takich rozwiązań jak to bu sobie urozmaicić/polepszyć ćpanie.Miałem zaplanowany każdy krok prawie.
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 1537 / 197 / 0
ja wkładam kryształki do kartki i nappieprzam kartami pare razy a potem wysypuje
  • 499 / 2 / 0
rozpierdolic na drobno, jakimś perfumem(flakonikiem), turlając nim po samarze, później wiadomo karta i jebs!
  • 5184 / 916 / 0
, wkladam samare w dwie takei srebrne folie i napierdalam mechanicznym młotem kowalskim do klepania

https://www.youtube.com/watch?v=jSH-b4tS-Nw#t=1m04s

potem ide do wspollokatora ktory jest zoltkeim pracujacym w chinskiej knajpie i robi mi cos takiego

https://www.youtube.com/watch?v=oOLQKSvQSzo

a kiedys mialem w domu takie cos , maszynke do robienia cukru pudru, ale mysle ze młynek do kawy tez da rade :

https://www.youtube.com/watch?v=O3k8VtJ2k5g

kurwa, jakie to by było ułatwienie
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 52 / 0
Ja jesli mam czegoś powiedzmy 1 do 10g to wrzucam do mini moździerza i ucieram do odpowiedniej konsystencji. Jeśli więcej typu 200g to zakupiłem najtańszy młynek do kawy za 30zł i w pare sekund mam idealny proch bez choćby grudki idealna proch jak mąka, podobnie traktuje nim wszystkie tabletki daje sobie rady świetnie czy to z acatarem czy antidolem kilka sekund i po sprawie żadnego walenie wałkowania itp Polecam jesłi ktoś często ma coś do mielenia.
  • 1141 / 117 / 0
No ja z kryształami się troszkę pierdolę :D
Duże kryształy dzielę łamiąc je palcami, tak aby były na tyle małe, by móc je zgnieść kartą/legitymacją/dowodem.
Wszystko na gładkiej i czystej powierzchni, żadnych kartek i tego typu rzeczy.
W plenerze sytuacja wygląda inaczej - tak "na partyzanta" to wyjmuję obudowę od smartfona, do środka wkładam kryształki, następnie zakładam obudowę jednocześnie krusząc całość w drobny mak. W zakamarkach telefonu sporo przepada i tel mi ciągle jebie charakterystycznym zapachem klefedronu, ale ten sposób jest szybki, łatwy i wygodny. Fakt - czasem muszę poprawić, bo za pierwszym razem wszystkiego skruszyć się nie da w ten sposób.
Co do kruszenia weedu - metalowy młynek z siateczką, nie ma lepszej możliwości.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 18 / 0
metoda na palonko, polecam:
wkładasz topa do kielkiszka (małego, od wódki), po czym katujesz go
nożyczkami do paznokci- aż do skutku, wysoka efektywność

chociaż osobiście nie rozmieniam się na drobne
wolę załadować kulę w całości do procy xD
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 117 / 0
Serio...?
Młynek dużo nie kosztuje, ja dobry metalowy młynek 3-częściowy z siateczką upatrzyłem sobie za 65zł i służy mi już od 3 lat. Nie uległ żadnemu zniszczeniu wewnętrznemu - jedynie siateczka czasami się obsuwa, bo często ją wyjmowałem i zbierałem z niej pyłek do blety, oraz od kręcenia nim jego barwa się zmieniła. Był srebrny, a zrobił się taki żółtawy %-D Tak czy siak - swoją pracę wykonuje od lat niezmiennie dobrze.
Pierdolenie się z nożyczkami w kieliszku to według mnie totalny bezsens, już lepiej bym to normalnie w paluchach skruszył.

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 921 / 276 / 0
Kraszer/Młynek
PSYCHEDELIC WARRIOR
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.