Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Dodatkowo magnez, kwasy omega-3 oraz Doppeherz Vital Tonik (nie śmiejcie się, ale ten ostatni naprawdę zajebiście tonizuje serce i układ nerwowy) do suplementacji po ciągu
Ale serducho napierdala!
Przy innych stimach ja np. nie czuje nawet minimalnej zmiany pracy serducha
Wniosek
Nawet w porównaniu do innych stymulantów, koks to kat jeśli chodzi o serce
Żeby było jasne, jeszcze raz: koka katuje serce, ale dla mnie jest to nieodczuwalne.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
06 lutego 2021Chomik pisze: Jak ma się uprawianie sportu i utrzymywanie dobrej kondycji do okazjonalnego koksowania? Pomaga czy jednak różnica jest marginalna?
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.