Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1121 / 156 / 0
Re: 4-CEC
Nieprzeczytany post autor: WRB »
Haha nie długo dojdzie do tego że takie gówna zostaną z bieda ketonów. Peak 10 min? O fuck to co chwilę bym musiał dorzucać, bym musiał dziennie chyba z 10g przerabiać żeby mieć "jakąś" fazę. Smutne, ale prawdziwe.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 2428 / 92 / 0
Dalej znajdom sie zjeby co twierdzom , ze "dobre" sorty 4-CEC niewiele ustempujom 4-CMC czy nawet go [przebijajom LOL co jest kompletnom BZDUROM i nie możliwe...
Słuchajcie pierdolone tuamny i nieuki ! zmania tej jebanej grupy metylowej na etylowom w i tak juz chujowym 4-CMCfchuj ale to fchuj oslabia dizalania ,wiec kruwa nie pierdolota mi kruwa gupot tze to jest mocniejsze od x-cMC hahah.

I skonczcie pierdolic z tymi tekstami , mój zuafny vendor / dobry sort itp./.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 48 / 0
Może żenią z czymś? Weź też pod uwagę ze jak ktos po raz pierwszy wali bk i bierze CECa, to i jego wystrzeli na orbitę. Moze nawet na geostacjonarną.

Hasło na dziś: pierwsza prędkość kosmiczna
  • 2428 / 92 / 0
No ja to wiem , ale sęk w tym ze pozytywnie o tym wypowiadajom sie nie tylko ketonowe dziewice... takze jesli kogos to klepie jak 4cmc to bankowo jest trebn CEC czyms dojebany pewno x-CMC rotfl
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: Vida »
Głupoty gadasz
Po pierwsze ja waliłem 4-cec bdb sort i to było prawie jak 3mmc na równi
staż wtedy to 5miesięcy waliłem co 2tyg w weekend,dla takich przeżartych wraków jak Ty to ma prawo nie działać
Dla mnie to było lepsze niż 4cmc i 3cmc
peak trwał 1h a działanie to 1,2h i nic nie mieszałem :)
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 3 / / 0
Re: 3-CEC
Nieprzeczytany post autor: Assin »
4CEC
Możliwe że trefny towar jak ktoś nic nie czuł
Pierwszy dzień badań wskazuje na euforię,dużo gadania
Zasypia się normalnie,dużo dziwnych snów,zwały brak
No polecam kur*a serdecznie,ale od 0.3g w górę
  • 1824 / 104 / 20
Nieprzeczytany post autor: Duce »
Według mnie też jest to bardzo dobra substancja. Co prawda nie klepie nawet w połowie tak mocno jak 4-CMC ale to akurat dobrze, po klefie nie byłem w stanie spać, na następny dzień jeść, ciśnienie na dorzutkę było mocne i czułem się cały czas rozdrażniony. Tu tego nie ma. Da się zasnąć, zejście jest, ale nie jest takie okrutne jak przy klefie, po prostu dzień po czuję się smutny, wypłukany z serotoniny i lekko otumaniony, ale da się funkcjonować. Ja u siebie zauważyłem też potężną serotoninową euforię po tym specyfiku, momentami wręcz jak przy orgaźmie. Czas działania też był całkiem OK, coś około godziny. Ja wolę ceca od cmc, jest łagodniejszy i ma mniej skutków ubocznych, czuję się po nim po prostu lepiej.

Swoją drogą 4-cec działa głównie na sero? Podczas gdy 4-CMC to była dopamina? Czy mylę się?
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 623 / 22 / 0
Odwrotnie kolego Duce :)
chloroetylo to dop a chlorometylo to ser
Dla mnie cec też lepszy od cmc
cmc jest nachalne a cec nie tak bardzo
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bobob »
Nie wiem co wy za sorty 4-CMC jedliście ale odkąd pamiętam to był typowo kanapowy rcek praktycznie sama serotonina, 3-CMC z kolei miało przewagę dopaminy
a 4-cec to już kompletne gówno gdzie 4-CMC trzymało 1-1,5h to to nie wiem czy ma działanie 40min i jest jeszcze słabsze, zanim faza się rozkręciła to już puszczała. I mówię to jako osoba która kontakt z ketonami ma nie częściej niż 2x na miesiąc.
  • 623 / 22 / 0
Co z tego?Ile testowałeś sortów?
Może jakiś trefny miałeś
Bo 4cmc jest sprzedawane jako 4-cec i 4-eec więc...
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.