Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 413 / 26 / 0
TęczowyMost pisze:
. Papierek jakiś cholernie metaliczny posmak, no nic, czekam na fazę. Złapało mnie dopiero po 3 godzinach, a trzymało kilkanaście, efekty odbiegały od wcześniej mi znanych z poprzednich doświadczeń. Wcześniej jednak nie wiedziałem ile substancji się może zmieścić na papierku. Dopiero po tej akcji zacząłem szukać w necie wyjaśnienia całej sprawy. Mówię do ziomka o swoim śledztwie a ten, że nie, że na pewno kwasa mi sprzedał. .
Mialem podobnie.To prawdopodobnie był dragonfly-wchodzi 2 godz.a trzyma kilkanście-całą dobę.
  • 1151 / 230 / 7
Adm pisze:
TęczowyMost pisze:
. Papierek jakiś cholernie metaliczny posmak, no nic, czekam na fazę. Złapało mnie dopiero po 3 godzinach, a trzymało kilkanaście, efekty odbiegały od wcześniej mi znanych z poprzednich doświadczeń. Wcześniej jednak nie wiedziałem ile substancji się może zmieścić na papierku. Dopiero po tej akcji zacząłem szukać w necie wyjaśnienia całej sprawy. Mówię do ziomka o swoim śledztwie a ten, że nie, że na pewno kwasa mi sprzedał. .
Mialem podobnie.To prawdopodobnie był dragonfly-wchodzi 2 godz.a trzyma kilkanście-całą dobę.
Albo 2C-P, działa zupełnie inaczej niż np. tryptaminy, o LSD się nie wypowiem bo nie próbowałem ale przypuszczam że też. Ale 2C-P ma w sobie takie pozytywne pobudzenie którego brak tryptaminom, też ciekawy efekt, dobry do flipa z empatogenem. Ja bym nie narzekał ;)

NBOMe to nie było bo wczytuje się 20 minut.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 49 / 4 / 1
Kupiłem sztuke włada a dostałem kurwa APAP xD
  • 55 / 3 / 0
Typowe, gdy jeszcze nie znałam się na dragach - majeranek z jakimś innym zielskiem zamiast mj.
Uwaga! Użytkownik cefelia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 207 / 16 / 0
Zamiast 2 gietów jarania dostałem 1.6, ale złożyłem reklamację i zostało mi zwrócone brakujące 0,4g.
  • 120 / 8 / 0
Drifciu pisze:
Kupiłem sztuke włada a dostałem kurwa APAP xD
Hehe, przypomniałeś mi jak to kiedyś, wbili do mnie kumple co dilowali właśnie władem, i się pytają czy nie mam APAPu, czy czegoś podobnego? Znaleźli jakąś tabletkę z apteczki mojej mamy, rozdrobnili ją młotkiem i wsypali do tytki. Ja się ich później pytam, czy ten ziomek co mu wcisnęli się nie kapnął. A oni, że sami wcześniej wzięli dobry towar, to było widać, że na nich działa, więc mu wkręcili fazę.
  • 3467 / 733 / 9
Nie. Nigdy nikt, kto śmie się nazywać dilem nie zrobił mi wała. Co najwyżej jakieś ćpuny-biegacze za łebka. Dil musi być dilem z powołania. Inaczej będzie jebał małe dzieci. Dil zawsze dobry jest dla swych owieczek, litościwy. Daje dużo, daje tanio. Do prawego dila ludzie przychodzą na kolanach i całują rączki odchodząc. Sławią go swym braciom i strzegą swą opatrznością. Taki dil jest do rany przyłóż. Imię wałkarza nigdy nie zostanie zapamiętane.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1329 / 59 / 0
Kiedyś za dzieciaka, kupiłem od spotkanego murzyna coś co miało być MDMA, a okazało się cukrem pudrem. I maczanę, która miała być marihuaną. £30 psu w dupę :emo: Ale każde doświadczenie czegoś uczy. No i może lepiej, że to nie była emka, bo miałem z 16 lat wtedy, czyli jeszcze nie powinienem się bawić takimi zabawkami.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 381 / 11 / 0
Tak, dlatego w wieku 16 lat sam zacząłem handlować i problem zniknął.
Anaboliczny dżentelmen.
  • 483 / 69 / 0
Gdy w 5 klasie podstawówki, chciałem kupić amfetaminę za 8zł, to dostałem posoloną mąkę. Przynajmniej opakowanie było dobre - z kinderniespodzianki. Na szczęście kolega odradzał mi wciąganie (mąki?!).
Gdzieś w 1 gim, zakupiłem 0,5g nieaktywnego majeranku.
Swoje pierwsze zioło miałem z outa - już wtedy zwątpiłem w sens instytucji zwanej "dilerem". Poszedłem w stronę upraw i sezonowego jarania w opór. Wszystko minęło, jest politoksykomański miszmasz, szczeniackie " marzenia" zrealizowane 3 razy.
Błąd.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.