Wzrost informacji prasowych/medialnych wprost proporcjonalnie do zbliżającej się nowelizacji ustawy.
Kilka jest pomysłów, ale chętnych zapraszam:
1) Hyplo - live = audycja radiowa na żywo, na fazie.
2) Kryptonim EDU_INFO - broszurki i ulotki (dla placówek różnego typu, a ulotki na Woodstock)
3) Aktywność w wsparciu inicjatyw niezależnych - pomysl jest na przyklejanie mema jak potrzeba pomocy. Mi trzeba tlumacza i synchronizatora - ten drugi dostaje gaże za trud i żmud (filmik 8-9min)
Soon uderzym. Licze tylko że nie zawiodą źródła.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Sorry, ten człowiek udowodnił niejednokrotnie, jaką jest kurwą i oszustem, co prawda, jakieś tam ochłąpy swojej działalności wrzucił na leczenie zdrowia, ale jest jebanym śmieciem, agitatorem jedynej słusznej opcji i prowadzi brudne interesy (kontrowersje.net polecam)
Nie słuchajcie konkurencji - udomowieni w stereotypach PIERDOLI najwięszky farmozon jaki może być, bo akurat Woodstock to moja duma i chluba i przejrzyj pedale niemyty recenzje ile osób było zadowolonych a ile nie! - ludzie mi człowieczku dziękowali - to bardzo miłe.
A tyś nie tyle nie miły co głupi jak but siedmiomilowy ale z 25 punktami karnymi.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Sorry.
Prowadzony przez naczelnego śmiecia 3 rp.
Ja jestem anty-magdalenkowy, więc każda osoba z tego układu, który poniekąd reprezentuje Owsiak, jest dla mnie wroga.
Aiz pisze:Moja stopa nigdy nie stanie na Woodstocku.
Aiz pisze:Woodstock raj dla ćpunów i odklejeńców.
ale wracając do tematu, to jeśli ktoś bacznie obserwuje sytuację w Polsce z zewnątrz. a szczekaczka medialna nie ustanie nadaje w jednym tempie o dopalaczach, to jak nic, nasuwa się na myśl jedna koncepcja...
tzn.
Jedna, wielka rządowo-medialna ustawka, sztucznie sterowana. Jak dla mnie to pic na wodę, fotomontaż i ostatnia próba odzyskania steru przez upadający rząd, staranie się na siłę odzyskania poparcia poprzez budowanie odpowiednich emocji i celowanie w zwykłych obywateli najbrudniejszymi socjotechnikami.
Jak dla mnie to budowa Systemu Niebezpieczeństwa Narodowego jest już w fazie końcowej.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.