Wzrost informacji prasowych/medialnych wprost proporcjonalnie do zbliżającej się nowelizacji ustawy.
Kilka jest pomysłów, ale chętnych zapraszam:
1) Hyplo - live = audycja radiowa na żywo, na fazie.
2) Kryptonim EDU_INFO - broszurki i ulotki (dla placówek różnego typu, a ulotki na Woodstock)
3) Aktywność w wsparciu inicjatyw niezależnych - pomysl jest na przyklejanie mema jak potrzeba pomocy. Mi trzeba tlumacza i synchronizatora - ten drugi dostaje gaże za trud i żmud (filmik 8-9min)
Soon uderzym. Licze tylko że nie zawiodą źródła.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Sorry, ten człowiek udowodnił niejednokrotnie, jaką jest kurwą i oszustem, co prawda, jakieś tam ochłąpy swojej działalności wrzucił na leczenie zdrowia, ale jest jebanym śmieciem, agitatorem jedynej słusznej opcji i prowadzi brudne interesy (kontrowersje.net polecam)
Nie słuchajcie konkurencji - udomowieni w stereotypach PIERDOLI najwięszky farmozon jaki może być, bo akurat Woodstock to moja duma i chluba i przejrzyj pedale niemyty recenzje ile osób było zadowolonych a ile nie! - ludzie mi człowieczku dziękowali - to bardzo miłe.
A tyś nie tyle nie miły co głupi jak but siedmiomilowy ale z 25 punktami karnymi.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Sorry.
Prowadzony przez naczelnego śmiecia 3 rp.
Ja jestem anty-magdalenkowy, więc każda osoba z tego układu, który poniekąd reprezentuje Owsiak, jest dla mnie wroga.
Aiz pisze:Moja stopa nigdy nie stanie na Woodstocku.
Aiz pisze:Woodstock raj dla ćpunów i odklejeńców.
ale wracając do tematu, to jeśli ktoś bacznie obserwuje sytuację w Polsce z zewnątrz. a szczekaczka medialna nie ustanie nadaje w jednym tempie o dopalaczach, to jak nic, nasuwa się na myśl jedna koncepcja...
tzn.
Jedna, wielka rządowo-medialna ustawka, sztucznie sterowana. Jak dla mnie to pic na wodę, fotomontaż i ostatnia próba odzyskania steru przez upadający rząd, staranie się na siłę odzyskania poparcia poprzez budowanie odpowiednich emocji i celowanie w zwykłych obywateli najbrudniejszymi socjotechnikami.
Jak dla mnie to budowa Systemu Niebezpieczeństwa Narodowego jest już w fazie końcowej.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.