Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
tylko ze taki silowniany.
Do pracy zeby nie zasnac na nocce itd.
Nie polecam przekraczac penych dawek bo wlacza sie siekiera.
Czujesz sie jak wyrwany z wlasnego ciala, pocisz jak swinia itd.
Ogolnie substancja genialna do silowni, na nocki do pracy itd.
---
Nie mylic dzialania stymulujacego typu fenidaty - zupelnie inna baja.
Stosowałam to nieregularnie przez ponad pół roku (nie przekraczałam dawek, nie raz nie brałam nawet pełnych) i teraz, po odstawieniu, wydaje mi się, że pojawiły się problemy z brakiem energii, motywacji. Podczas stosowania czułam się świetnie, poza tym wyniki sportowe też były zadowalające. Nie mam tak, że czuję ogromną potrzebę powrotu do tego, ale bardzo denerwuje mnie mój brak energii, motywacji i skupienia... Co mogłabym w tym temacie zrobić? Ktoś mądry doradzi?
03 grudnia 2017ampka pisze: Co mogłabym w tym temacie zrobić? Ktoś mądry doradzi?
Pij eter, będziesz wielki
Pij eter, będziesz wielki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.